Sambåndet

Tirsdag 14. august 2018
RSS

Pinsestevnet på Nyvoll i Finnmark

 VAR MED: På bildet ser vi noen av deltakerne på pinsestevnet utenfor bedehuset på Nyvoll. (FOTO: SOLVEIG ANDERSEN) På Nyvoll i Finnmark er det en årlige tradisjonen med stevne i Pinsehøytiden. Flaggene vaiet i solen og våren hadde gitt sommeren rom, da folket ankom Nyvoll. Ca. 60 mennesker var med på møtene disse 3 dagene.Det […]

Av admin. Publisert 11. juni 2004.
  
VAR MED: På bildet ser vi noen av deltakerne på pinsestevnet utenfor bedehuset på Nyvoll.
(FOTO: SOLVEIG ANDERSEN)

På Nyvoll i Finnmark er det en årlige tradisjonen med stevne i Pinsehøytiden. Flaggene vaiet i solen og våren hadde gitt sommeren rom, da folket ankom Nyvoll. Ca. 60 mennesker var med på møtene disse 3 dagene.
Det ble mye inspirerende forkynnelse og god sang. Vitnesbyrdene hadde alvoret, sorgen og gleden over seg, og velsignelsen hvilte over forsamlingen.
Det var deltakere fra Hammerfest, Nuvsvåg, Alta og bygdene rundt Nyvoll. Godt var det å møtes i Den Hellige Ånds kraft.
Talere var Jorunn og Olav Eikemo fra Indremisjonsforbundet og Leif Berge fra Normisjon. Sangere og musikere var Håkon Skansen fra Alta og musikklag fra sør.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Forkynneren John Piper skrev to nye vers til den kjente sangen «Stor er din trofasthet» for å være komfortabel med at den skulle synges etter hans tale.

Kristne foreninger mottar hvert år 1,7 millioner kroner fra Grasrotandelen til Norsk Tipping. Hadde pengene vært gitt direkte i kollekten, ville summen vært 35 millioner kroner.

Israels ambassadør i Norge, Raphael Schutz, mener Dagbladet har brakt til torgs en antisemittisk karikaturtegning.

Er du interessert i Bibelens historie i blant annet Norge, er Nordisk bibelmuseum i Oslo stedet å oppsøke.

Odd Dubland samanliknar livsgjerninga til Hans Nielsen Hauge i Norge med ord Paulus brukte om Israels kong David.

Copyright © Sambåndet 2018