Sambåndet

Lørdag 22. juli 2017
RSS

Pinsestevnet på Nyvoll i Finnmark

 VAR MED: På bildet ser vi noen av deltakerne på pinsestevnet utenfor bedehuset på Nyvoll. (FOTO: SOLVEIG ANDERSEN) På Nyvoll i Finnmark er det en årlige tradisjonen med stevne i Pinsehøytiden. Flaggene vaiet i solen og våren hadde gitt sommeren rom, da folket ankom Nyvoll. Ca. 60 mennesker var med på møtene disse 3 dagene.Det […]

Av admin. Publisert 11. juni 2004.
  
VAR MED: På bildet ser vi noen av deltakerne på pinsestevnet utenfor bedehuset på Nyvoll.
(FOTO: SOLVEIG ANDERSEN)

På Nyvoll i Finnmark er det en årlige tradisjonen med stevne i Pinsehøytiden. Flaggene vaiet i solen og våren hadde gitt sommeren rom, da folket ankom Nyvoll. Ca. 60 mennesker var med på møtene disse 3 dagene.
Det ble mye inspirerende forkynnelse og god sang. Vitnesbyrdene hadde alvoret, sorgen og gleden over seg, og velsignelsen hvilte over forsamlingen.
Det var deltakere fra Hammerfest, Nuvsvåg, Alta og bygdene rundt Nyvoll. Godt var det å møtes i Den Hellige Ånds kraft.
Talere var Jorunn og Olav Eikemo fra Indremisjonsforbundet og Leif Berge fra Normisjon. Sangere og musikere var Håkon Skansen fra Alta og musikklag fra sør.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

– Vi må enten bygge eller legge ned campingen etter hvert, sier ImF-leder Erik Furnes.

Dimitri Cubrevic var en av mange kristne ungdommer som forlot området i Latvia der KVS-Bygland er engasjert, på jakt etter et bedre liv. Men han valgte å vende tilbake.

Tarald Ueland er en veteran på Lyngdal Bibelcamp, og i år har han og kona Laila ansvar for programposten Kveldsåpent den første uka.

Ivar Stensland (27) skal jobbe med både forsamlingsarbeid og barne- og ungdomsarbeid og prøve å integrere begge deler.

Etter alt å dømme vil det komme krav om at avstanden mellom «spikerteltene» på campingplasser må økes, men det skjer tidligst fra nyttår.

Copyright © Sambåndet 2017