Sambåndet

Søndag 25. februar 2018
RSS

Pinsestevnet på Nyvoll i Finnmark

 VAR MED: På bildet ser vi noen av deltakerne på pinsestevnet utenfor bedehuset på Nyvoll. (FOTO: SOLVEIG ANDERSEN) På Nyvoll i Finnmark er det en årlige tradisjonen med stevne i Pinsehøytiden. Flaggene vaiet i solen og våren hadde gitt sommeren rom, da folket ankom Nyvoll. Ca. 60 mennesker var med på møtene disse 3 dagene.Det […]

Av admin. Publisert 11. juni 2004.
  
VAR MED: På bildet ser vi noen av deltakerne på pinsestevnet utenfor bedehuset på Nyvoll.
(FOTO: SOLVEIG ANDERSEN)

På Nyvoll i Finnmark er det en årlige tradisjonen med stevne i Pinsehøytiden. Flaggene vaiet i solen og våren hadde gitt sommeren rom, da folket ankom Nyvoll. Ca. 60 mennesker var med på møtene disse 3 dagene.
Det ble mye inspirerende forkynnelse og god sang. Vitnesbyrdene hadde alvoret, sorgen og gleden over seg, og velsignelsen hvilte over forsamlingen.
Det var deltakere fra Hammerfest, Nuvsvåg, Alta og bygdene rundt Nyvoll. Godt var det å møtes i Den Hellige Ånds kraft.
Talere var Jorunn og Olav Eikemo fra Indremisjonsforbundet og Leif Berge fra Normisjon. Sangere og musikere var Håkon Skansen fra Alta og musikklag fra sør.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Janne Ferstad skifter jobb. Etter påske blir hun ny daglig leder for Bergen Kristne Bokhandel.

Den Norske Israelsmisjon ønsker kontakt med kristne familier og enkeltpersoner som kan være vertskap for israelsk ungdom som er på reise.

Den verdenskjente vekkelsespredikanten som blant annet omtales som den viktigste evangelisten siden apostelen Paulus, døde onsdag 21. februar, 99 år gammel.

Awanas toppleder er imponert over måten ImF har tatt trosopplæringsopplegget til Norge på, og han har et klart råd for veien videre.

Norsk luthersk misjonssamband vil markere 70-årsjubileet for den israelske staten med seminar og bønn i stedet for flaggheising.

Copyright © Sambåndet 2018