Happy på Sommerstevnet

 KOMMER IGJEN: Janne Greibesland, Eline Netland og Tormod Rebnord synes det gøy påSommerstevnet i Lyngdal. (FOTO: EGILL J. DANIELSEN) Av Egill DanielsenSammen med Janne Greibesland (11) fra Byglandsfjord og Tormod Rebnord (11) fra Sotra er hun en av de 120 barna som deltok på ImFs Sommerstevne i Lyngdal i forrige uke. – Ja, når vi […]

  
KOMMER IGJEN: Janne Greibesland, Eline Netland og Tormod Rebnord synes det gøy påSommerstevnet i Lyngdal.
(FOTO: EGILL J. DANIELSEN)

Av Egill Danielsen

Sammen med Janne Greibesland (11) fra Byglandsfjord og Tormod Rebnord (11) fra Sotra er hun en av de 120 barna som deltok på ImFs Sommerstevne i Lyngdal i forrige uke.

– Ja, når vi ber, føler vi oss tryggere, sier Tormod. Og legger til at de har lært mye om nåde.
– Det er noe vi ikke har fortjent av oss selv.

De tre mener barnemøtene i aldersgruppen 5.-7. klasse er kjekke og lærerike.
– Særlig fordi talerne ikke bare snakker. De tegner også det de vil si oss. Da er det mye mer spennende enn bare å høre på, sier Eline.

– Vi lært mye om Jesus. Det viktigste er at vi tror på ham. Da kommer vi til himmelen, sier Janne, som hjemme har flere venner som ikke tror. – Og så har vi lært Happy! forteller Tormod.

-Happy?
– Ja, stevnesangen. «Jeg blir så happy av å vite at Jesus er min beste venn. For han er alltid på min side, og hjelper meg igjen og igjen.» siterer han.

Ikke til å spise
Sommerstevnet er ikke bare møter og forkynnelse, men også mye happy lek og hobbyaktiviteter. – Det er veldig gøy når vi fanger krabber, mener Janne.
– Men det er bare sandkrabber – sånne små på stranden. Ikke krabber til å spise, altså, skyter Eline inn.
Hun deltok sammen med Janne på Sommerstevnet for to år siden også, men presiserer at de ikke var på Sommerstevnet i fjor.
– For da var det jo generalforsamling.
Alle tre er i hvert fall sikre på en ting. At de vil komme igjen neste gang. Om to år. For neste år er det generalforsamling igjen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.