Sambåndet

Lørdag 17. mars 2018
RSS

Kø av folk til Sommerstevnet

 TRANGT OM PLASSEN: Oppslutningen om kveldsmøtene på Sommerstevnet var stor. (FOTO: EGILL J. DANIELSEN) Av Egill J. Danielsen – Vi sitter igjen med en god følelse etter stevnet, sier nestleder i hovedkomitéen Frank Rott.Han tror dagene i Lyngdal kan ha betydd mye åndelig for mange mennesker. – En kvinne kom bort til meg etter lørdagsmøtet […]

Av admin. Publisert 4. august 2004.
  
TRANGT OM PLASSEN: Oppslutningen om kveldsmøtene på Sommerstevnet var stor.
(FOTO: EGILL J. DANIELSEN)

Av Egill J. Danielsen

– Vi sitter igjen med en god følelse etter stevnet, sier nestleder i hovedkomitéen Frank Rott.
Han tror dagene i Lyngdal kan ha betydd mye åndelig for mange mennesker.
– En kvinne kom bort til meg etter lørdagsmøtet og sa: «Tenk, jeg har fått et møte med Jesus her!» Ansiktet hennes var et eneste stort smil. Slike tilbakemeldinger bekrefter at vi med Sommerstevnet er på rett kurs og at det er noe å satse videre på, sier han.
Oppslutningen om stevnet tyder også på at det ble gjort riktige strategiske valg da man for to år siden innførte Sommerstevnet med stor S annethvert år – det året man ikke har generalforsamling. Til Årsmøtet, som tidligere var Indremisjonens storstevne, slet man med å samle barnefamilier.
– Det har nå snudd seg, skal man dømme ut fra de store ungeflokkene på barneopplegget under Sommerstevnet, mener Rott.

Ny rekord
Fredagskvelden i stevneuken benket 1500 mennesker seg til sangkveld i Lyngdalshallen. Da var det smekkfullt. Selv på galleriet var det umulig å finne ledig sitteplass. Bare noen få minutter før møtet skulle begynne var pågangen så stor at østgående trafikk på E39 nesten ble blokkert. Mange hundre meter bilkø inn til hallen sørget for det.
– Det har aldri før vært så mange mennesker i denne idrettshallen. Det har vi blitt fortalt av folk i håndballmiljøet i Lyngdal som ellers bruker hallen mye, sier Frank Rott, som dermed ikke har grunn til å klage over oppslutningen om Indremisjonens storstevne.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018