Sambåndet

Lørdag 24. juni 2017
RSS

Konfirmasjon i Betlehem

  – Dette er kjempespennende og veldig gøy. Med dette tilbudet har vi tatt ett skritt over ripa på båten, vi er vel nesten i ferd med å gå på vannet! Veien blir jo til mens en går, sier Haugland som selv skal stå for undervisningen for de fem-seks Betlehemskonfirmantene som allerede har meldt sin […]

Av admin. Publisert 31. august 2004.
  

– Dette er kjempespennende og veldig gøy. Med dette tilbudet har vi tatt ett skritt over ripa på båten, vi er vel nesten i ferd med å gå på vannet! Veien blir jo til mens en går, sier Haugland som selv skal stå for undervisningen for de fem-seks Betlehemskonfirmantene som allerede har meldt sin interesse.

I startgropa
Betlehem er andre forsamling i ImF som drar i gang et tilbud til konfirmanter. I vår stod aller første ImF-konfirmant i Samnager Indremisjon. Selv om antallet konfirmanter ikke er tosifret ennå, mener Haugland at nettopp det ikke er noe poeng i seg selv.
– Målet er ikke å få flest konfirmanter, men å være et tilbud og et alternativ til å konfirmere seg i Kirken. Mange unge ønsker seg en mer solid konfirmantopplæring enn det som tilbys gjennom Kirken, og det vil de nå få, sier Haugland.
– Mange unge har sitt åndelige hjem i Betlehem. De opplever det som helt naturlig å få konfirmasjonstiden sin her, sier Haugland som gleder seg til  konfirmasjonsopplæring og påfølgende konfirmasjon i midten av mai neste år.

Sambåndet

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

På Kvinesdal bedehus planlegger ImF- og NLM-foreningene å danne forsamling.

Rallycrossfører Simon Wågø Syversen (24) har plassert henvisning til «Den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen i fronten på bilen.

Med fare for å bli oppfattet som moralist og mørkemann tar jeg pennen fatt.

I sine 40 år som kristenlivsjournalist har Jan Arild Holbek vore oppteken av å ikkje meine noko offentleg. Det har han ikkje tenkt å slutte med no sjølv om han er blitt pensjonist.

Indremisjonskoret er svekket og må ta samling i bunn for å kunne gå videre.

Copyright © Sambåndet 2017