Sambåndet

Fredag 18. august 2017
RSS

Lopper og Høstmesse

  STORT UTVALG: Kanskje det er noe jeg har bruk for her? Det er ikke lett å få oversikt over utvalget av lopper. (FOTO: KJELL HAUAN) Av Kjell HauanEt godt forhåndsarbeid var gjort da dørene ble åpnet til loppemarked i Bibelskolehallen, lørdag 4. september. Utover dagen var det folksomt, og mange gjorde gode kjøp både […]

Av admin. Publisert 10. september 2004.
  
STORT UTVALG: Kanskje det er noe jeg har bruk for her? Det er ikke lett å få oversikt over utvalget av lopper.
(FOTO: KJELL HAUAN)

Av Kjell Hauan

Et godt forhåndsarbeid var gjort da dørene ble åpnet til loppemarked i Bibelskolehallen, lørdag 4. september. Utover dagen var det folksomt, og mange gjorde gode kjøp både av lopper og auksjonsvarer. Ved inngangen satt loddselgerne. Her kunne en også få kjøpt mat og drikke. Barna hadde sin egen plass der de kunne holde på med forskjellige aktiviteter.

Stemningen var positiv blant alle de frivillige medhjelperne, noe vi tror også smittet over på gjestene.
Noe mindre oppslutning var om felleskapskvelden lørdag kveld. Heller ikke søndag formiddag var salen full, men her var det mange barnefamilier. Disse to samlingene var likevel en viktig del av høstmessen. Godt var det å få sette seg ned og lytte til sangen og forkynnelsen av Guds ord. Takk til talere og sangere.

Økonomisk nådde vi nok ikke fjordårets resultat. Både loppemarkedet og loddsalget gav mindre inntekter. Likevel takker vi alle som bidrog til gjennomføringen av Høstmessa for god innsats. Takk også til alle som gav lopper og gevinster, og de som støttet arrangementet ellers.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017