Sambåndet

Søndag 25. februar 2018
RSS

Hundrevis tok stopp. Et Pit-Stop

 TILBEDELSE: Lovsangen stod i taket under Pit-Stop og lovsangskonsert med Rudi Myntevik med band i Betlehem. (FOTO: UNGDOM OG TIDEN) Av Kristin Tonning-OlsenDisse flere hundre brukte en helg i Betlehem, Bergen. 17.- 19. september var satt av til tid sammen med Gud og med hverandre. For å la seg inspirere, bli motivert, bli utrustet, tjene […]

Av admin. Publisert 22. september 2004.
  
TILBEDELSE: Lovsangen stod i taket under Pit-Stop og lovsangskonsert med Rudi Myntevik med band i Betlehem.
(FOTO: UNGDOM OG TIDEN)

Av Kristin Tonning-Olsen

Disse flere hundre brukte en helg i Betlehem, Bergen. 17.- 19. september var satt av til tid sammen med Gud og med hverandre. For å la seg inspirere, bli motivert, bli utrustet, tjene og tilbe. En hel helg til ende. En helg propp full av undervisning, lovsang, seminarer, møter, brus, Nugatti, brødskiver, fellesskap og konsert. Og Jesus. Etter endt arrangement sier arrangørene seg svært fornøyde med helgens storkalas.

– Pit-Stop gikk veldig bra. Vi er veldig fornøyde. Vi hadde 250 deltakere, og opptil 450 ungdommer på møtene og på konserten. Opplegget traff slik vi trodde, konstaterer en fornøyd landsungdomssekretær Kenneth Foss.

Ba seg hes
Foss selv hadde, til tross for organisering og mye arrangementansvar, mange store og sterke opplevelser.
– Det at så mange kom til forbønn lørdag kveld, griper meg veldig. Jeg mener mange har mye å lære av ungdommene sin åpenhet rundt det å komme frem for å bli bedt for, sier Foss som selv var med og ba for noen av ungdommene. Faktisk ba han så høyt og så lenge at stemmen mandags morgen er noe redusert.
– Lovsangen var så høy at vi måtte bare be enda høyere, forklarer han.

Kanskje neste år
Verken Foss eller medarrangør og ungdomssekretær i Betlehem, Jarle Haugland ser bort ifra at en lignende arrangement kan dukke opp høsten om nokså nøyaktig ett år.
– Vi håper at vi kan arrangere Pit-Stop igjen til neste år, men foreløpig er ikke dette bestemt. Det er det bare Gud som vet, sier Jarle og legger til at selve målet med slike konferanser er at flere av Norges ungdommer skal bli frelst.
– Det er 99 prosent sikkert at det blir et nytt stevne igjen neste år, sier Foss som har fått mersmak etter et stopp hos Gud. Et Pit-Stop.

– Jeg er så takknemlig til Gud, sier medarrangør og ungdomssekretær Jarle Haugland.

Les mer om Pit-Stop her

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Janne Ferstad skifter jobb. Etter påske blir hun ny daglig leder for Bergen Kristne Bokhandel.

Den Norske Israelsmisjon ønsker kontakt med kristne familier og enkeltpersoner som kan være vertskap for israelsk ungdom som er på reise.

Den verdenskjente vekkelsespredikanten som blant annet omtales som den viktigste evangelisten siden apostelen Paulus, døde onsdag 21. februar, 99 år gammel.

Awanas toppleder er imponert over måten ImF har tatt trosopplæringsopplegget til Norge på, og han har et klart råd for veien videre.

Norsk luthersk misjonssamband vil markere 70-årsjubileet for den israelske staten med seminar og bønn i stedet for flaggheising.

Copyright © Sambåndet 2018