Sambåndet

Lørdag 17. mars 2018
RSS

Marit og Irene på festreise

 SANGEN TREFFER:Mange har møtt Jesus gjennomMarit og Irenes sang.(FOTO: KJELL HAUAN) Av Kjell HauanJubileumsturneen i forbindelse med at Marit og Irene har reist med evangeliet i 30 år, ble en festreise fra Sunnmøre til Rogaland. De fleste stedene samlet de fulle hus. Det var mange som ville få med seg denne markeringen.Det hele startet på […]

Av admin. Publisert 22. september 2004.
  
SANGEN TREFFER:
Mange har møtt Jesus gjennomMarit og Irenes sang.
(FOTO: KJELL HAUAN)

Av Kjell Hauan

Jubileumsturneen i forbindelse med at Marit og Irene har reist med evangeliet i 30 år, ble en festreise fra Sunnmøre til Rogaland. De fleste stedene samlet de fulle hus. Det var mange som ville få med seg denne markeringen.
Det hele startet på Sunnmøre med 700 mennesker i idrettshallen på Valderøy. Deretter gikk festreisen til Sogn og Lyngmo. Så fulgte Bryne, Bremnes, Åkra og Bildøy.

Tilbakeblikk
Marit og Irene har opplevd mangt i de 30 årene de har reist sammen. Jubileumskveldene bød på tilbakeblikk både med skjemt og alvor. Her fikk de som samler på gode predikanthistorier tilfang til samlingen. Vitnesbyrd fra personer som hadde møtt Jesus gjennom evangelistenes sang og forkynnelse gjorde også inntrykk.

Videre med Jesus
Jubileumsturneen var ikke bare et tilbakeblikk. Det ble også fokusert på fremtiden. Marit og Irene ønsket å samle inn penger til prosjekt «Videre med Jesus». Pengene skal gå til forkynnervirksomhet på steder der det i dag er lite misjonsarbeid. Det ble samlet inn 128 000 kroner til dette prosjektet. I tillegg gikk overskuddet av boksalget til prosjektet.
Takk til alle som bidrog til at jubileumsturneen ble en festreise. Takk for støtte til å nå «Videre med Jesus».

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018