Vestbok feiret med brask og bram

 MUNTER KVELD:Generalsekretær Karl JohanHallaråker hilste fra Indremisjonsforbundet-Vestboks største aksjonær.Til Høyre disponent Tarald Ueland.(FOTO: HAAKON GEORG MOE) Listen over bidragsytere var lang da den tradisjonsrike virksomheten inviterte til fest i Betlehem: Sang med Nordhordlandsmusikken, mannskvartetten SUM, tvillingene Hildegunn og Ingelin Garnes Reigstad, for å nevne noen. Den nesten fullsatte salen fikk høre intervjuer med flere av […]

  
MUNTER KVELD:
Generalsekretær Karl Johan
Hallaråker hilste fra
Indremisjonsforbundet-
Vestboks største aksjonær.
Til Høyre disponent Tarald Ueland.
(FOTO: HAAKON GEORG MOE)

Listen over bidragsytere var lang da den tradisjonsrike virksomheten inviterte til fest i Betlehem: Sang med Nordhordlandsmusikken, mannskvartetten SUM, tvillingene Hildegunn og Ingelin Garnes Reigstad, for å nevne noen.
Den nesten fullsatte salen fikk høre intervjuer med flere av sommerens og høstens forfattere på Sambåndet Forlag, ledet av daglig leder Tarald Ueland.
De aktuelle forfatterne, blant andre Johnn Hardang, Haldis Reigstad og Karl Johan Hallaråker signerte etter festen bøker i et tempo som ville gitt utrente skrivekrampe på få minutter. Vestbok hadde rigget til sin mobile bokhandel, og omsatte for 25 000 kroner denne kvelden.

Mange hilsener ble fremført, blant andre av rektor Martin Ruud som representerte en av bokhandelens store kunder gjennom mange år; nemlig Danielsen skoler.
– De to viktigste ingrediensene i livet er bøker og fisk, konstaterte Ruud på lett slentrende vis.

Kvelden markerte at det nå for godt er slutt på navnet Vestlandskes Bokhandel. For fremtiden er det Vestbok som gjelder, for mennesker på jakt etter kristen litteratur. Men fisk må man fortsatt over gaten fra bokhandelen for å få. Der ligger som før Fisketorget i Bergen.

Sambåndet

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.