Sambåndet

Mandag 23. juli 2018
RSS

Neppe sammenslåing i 2005

 – Vi forholder oss rolig og kan ikke gjøre noemer før Den Indre Sjømannsmisjon kommer mednye signaler, sier generalsekretær Karl Johan Hallaråker. Bildet er fra helgens rådsmøte i ImF.(FOTO: EGILL J. DANIELSEN) Av Egill J. Danielsen– ImF forholder seg avventende inntil DISM eventuelt kommer med nye signaler overfor oss. Det sier generalsekretær Karl Johan Hallaråker […]

Av admin. Publisert 2. november 2004.
  
– Vi forholder oss rolig og kan ikke gjøre noemer før Den Indre Sjømannsmisjon kommer mednye signaler, sier generalsekretær Karl Johan
Hallaråker. Bildet er fra helgens rådsmøte i ImF.
(FOTO: EGILL J. DANIELSEN)

Av Egill J. Danielsen

– ImF forholder seg avventende inntil DISM eventuelt kommer med nye signaler overfor oss. Det sier generalsekretær Karl Johan Hallaråker til Sambåndet etter helgens rådsmøte i Indremisjonsforbundet. Spørsmålet om sammenslåing var én av mange saker som ble behandlet på møtet.

Etter at rådsmøtene i begge organisasjonene har behandlet spørsmålet fremstår en eventuell sammenslåing fjernere enn det tidligere har vært gitt inntrykk av.

– Vi kan i dag ikke si hvilket tidsperspektiv det kan være snakk om, sier Hallaråker.

Han understreker at det også fra ImF sin side er mange utfordringer som må løses om DISM skal inkluderes i organisasjonen.

– Dersom DISM kommer tilbake med et ønske om å slå seg sammen med ImF, er det selvsagt en del spørsmål som må utredes fra vår side. Både gjeldsspørsmålet og misjonsgrunnlaget for en offensiv drift av DISM som en avdeling i Indremisjonen må belyses, sier Hallaråker.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Ambassadøren kom ikke, men Lyngdal Bibelcamp markerte likevel Israels 70-årsdag.

Det er ingen selvfølge at det er alkoholfritt i kristne sammenhenger, påpeker IOGT.

TILBAKEBLIKK – DNA-KONFERANSEN «Ta oss til ethvert sted der det er barn». Slik lyder Awanas bønn til Gud. Og de blir bønnhørt.

KOMMENTAR: Det er grunn til å være skuffet over at Israels ambassade i Norge takket nei til invitasjonen om å være representert under israelsmarkeringen på Lyngdal bibelcamp lørdag.

Israel som moderne stat er 70 år, og lørdag blir det bursdagsfest på Lyngdal Bibelcamp.

Copyright © Sambåndet 2018