Sambåndet

Søndag 25. juni 2017
RSS

Neppe sammenslåing i 2005

 – Vi forholder oss rolig og kan ikke gjøre noemer før Den Indre Sjømannsmisjon kommer mednye signaler, sier generalsekretær Karl Johan Hallaråker. Bildet er fra helgens rådsmøte i ImF.(FOTO: EGILL J. DANIELSEN) Av Egill J. Danielsen– ImF forholder seg avventende inntil DISM eventuelt kommer med nye signaler overfor oss. Det sier generalsekretær Karl Johan Hallaråker […]

Av admin. Publisert 2. november 2004.
  
– Vi forholder oss rolig og kan ikke gjøre noemer før Den Indre Sjømannsmisjon kommer mednye signaler, sier generalsekretær Karl Johan
Hallaråker. Bildet er fra helgens rådsmøte i ImF.
(FOTO: EGILL J. DANIELSEN)

Av Egill J. Danielsen

– ImF forholder seg avventende inntil DISM eventuelt kommer med nye signaler overfor oss. Det sier generalsekretær Karl Johan Hallaråker til Sambåndet etter helgens rådsmøte i Indremisjonsforbundet. Spørsmålet om sammenslåing var én av mange saker som ble behandlet på møtet.

Etter at rådsmøtene i begge organisasjonene har behandlet spørsmålet fremstår en eventuell sammenslåing fjernere enn det tidligere har vært gitt inntrykk av.

– Vi kan i dag ikke si hvilket tidsperspektiv det kan være snakk om, sier Hallaråker.

Han understreker at det også fra ImF sin side er mange utfordringer som må løses om DISM skal inkluderes i organisasjonen.

– Dersom DISM kommer tilbake med et ønske om å slå seg sammen med ImF, er det selvsagt en del spørsmål som må utredes fra vår side. Både gjeldsspørsmålet og misjonsgrunnlaget for en offensiv drift av DISM som en avdeling i Indremisjonen må belyses, sier Hallaråker.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

På Kvinesdal bedehus planlegger ImF- og NLM-foreningene å danne forsamling.

Rallycrossfører Simon Wågø Syversen (24) har plassert henvisning til «Den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen i fronten på bilen.

Med fare for å bli oppfattet som moralist og mørkemann tar jeg pennen fatt.

I sine 40 år som kristenlivsjournalist har Jan Arild Holbek vore oppteken av å ikkje meine noko offentleg. Det har han ikkje tenkt å slutte med no sjølv om han er blitt pensjonist.

Indremisjonskoret er svekket og må ta samling i bunn for å kunne gå videre.

Copyright © Sambåndet 2017