Sambåndet

Søndag 20. august 2017
RSS

Det ble gaveflom før nyttår

  Av Egill J. Danielsen – Jeg er meget glad for at misjonsfolket svarte så positivt på responsen vår før jul, sier økonomi- og administrasjonsleder Haakon Georg Moe (bildet) til Sambåndet. Det så lenge mørkt ut for det tradisjonelle høst- og juleofferet til misjonen i fjor. I begynnelsen av desember manglet det flere hundre tusen […]

Av admin. Publisert 6. januar 2005.
  

Av Egill J. Danielsen

– Jeg er meget glad for at misjonsfolket svarte så positivt på responsen vår før jul, sier økonomi- og administrasjonsleder Haakon Georg Moe (bildet) til Sambåndet.

Det så lenge mørkt ut for det tradisjonelle høst- og juleofferet til misjonen i fjor. I begynnelsen av desember manglet det flere hundre tusen kroner på at budsjettet skulle nås. I julenummeret av Sambåndet ba Moe om en ekstra julegave til Indremisjonsforbundet. Responsen kom. Bare i desember måned kom det inn over 400.000 kr til ImF. Det er 60% mer enn samme måned i 2003.

Endelig resultat for Høst- og julegaven 04 ble 890.421 kr. Det er 40.000 kr over budsjettet, men likevel 53.000 mindre enn året før.

Økonomi- og administrasjonslederen takker giverne, og sier at gavene bidrar til å styrke misjonsarbeidet i 2005.

– Likevel er det en bismak ved det hele. Året sett under ett vil gå med et kraftig underskudd. Den gode gaveinntekten i desember var ikke nok til å hindre et relativt dårlig økonomisk år for ImF, må Moe konstatere.

Han minner ellers om at beløpsgrensen for skattefrie gaver nå er hevet fra 6.000 kr til 12.000 kr pr person/år. Dersom noen i lys av dette vedtaket ønsker å øke sin givertjeneste, er det bare å ringe kontoret på tlf. 56 31 42 40.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017