Sambåndet

Lørdag 17. mars 2018
RSS

Det ble gaveflom før nyttår

  Av Egill J. Danielsen – Jeg er meget glad for at misjonsfolket svarte så positivt på responsen vår før jul, sier økonomi- og administrasjonsleder Haakon Georg Moe (bildet) til Sambåndet. Det så lenge mørkt ut for det tradisjonelle høst- og juleofferet til misjonen i fjor. I begynnelsen av desember manglet det flere hundre tusen […]

Av admin. Publisert 6. januar 2005.
  

Av Egill J. Danielsen

– Jeg er meget glad for at misjonsfolket svarte så positivt på responsen vår før jul, sier økonomi- og administrasjonsleder Haakon Georg Moe (bildet) til Sambåndet.

Det så lenge mørkt ut for det tradisjonelle høst- og juleofferet til misjonen i fjor. I begynnelsen av desember manglet det flere hundre tusen kroner på at budsjettet skulle nås. I julenummeret av Sambåndet ba Moe om en ekstra julegave til Indremisjonsforbundet. Responsen kom. Bare i desember måned kom det inn over 400.000 kr til ImF. Det er 60% mer enn samme måned i 2003.

Endelig resultat for Høst- og julegaven 04 ble 890.421 kr. Det er 40.000 kr over budsjettet, men likevel 53.000 mindre enn året før.

Økonomi- og administrasjonslederen takker giverne, og sier at gavene bidrar til å styrke misjonsarbeidet i 2005.

– Likevel er det en bismak ved det hele. Året sett under ett vil gå med et kraftig underskudd. Den gode gaveinntekten i desember var ikke nok til å hindre et relativt dårlig økonomisk år for ImF, må Moe konstatere.

Han minner ellers om at beløpsgrensen for skattefrie gaver nå er hevet fra 6.000 kr til 12.000 kr pr person/år. Dersom noen i lys av dette vedtaket ønsker å øke sin givertjeneste, er det bare å ringe kontoret på tlf. 56 31 42 40.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018