Sambåndet

Søndag 25. februar 2018
RSS

– Start barnelag nå!

  Av Egill J. Danielsen– Vi vil gjerne stimulere til å starte flere nye barne- og ungdomslag. Fra årsskiftet gir vi derfor oppstartstøtte til nye lag, sier landsungdomssekretær Bjarte Hammer Aarland (bildet). Alle barne- og ungdomslag innen ImF får fra før ca 4.500 kroner pr år i driftstøtte. Både den nye startstøtten og driftstøtten er […]

Av admin. Publisert 11. januar 2005.
  

Av Egill J. Danielsen

– Vi vil gjerne stimulere til å starte flere nye barne- og ungdomslag. Fra årsskiftet gir vi derfor oppstartstøtte til nye lag, sier landsungdomssekretær Bjarte Hammer Aarland (bildet).

Alle barne- og ungdomslag innen ImF får fra før ca 4.500 kroner pr år i driftstøtte. Både den nye startstøtten og driftstøtten er Frifond-midler – statlige midler som deles ut til arbeid blant barn og unge.
– I oppstartsfasen av et lag kan det være behov for midler til for eksempel utstyr eller markedsføring. Kanskje det skal lages plakater for å markedsføre ungdomslaget. Eller T-skjorter til barnelaget. Eller kanskje man vil bruke pengene til å leie inn talerhjelp,  foreslår Aarland.

I dag er det 414 barne- og ungdomslag innen ImF-systemet. Aarland håper dette tallet vil øke i tiden fremover. I tillegg til startstøtte og driftstøtte kan alle lag søke om prosjektstøtte fra den drøye millionen som ImF mottar fra Frifond hvert år.

Varierende beløp
– I år har vi delt ut prosjektstøtte til i alt ni lag. Beløpene har variert fra 1.000 kroner til 65.000 kroner, opplyser landsungdomssekretæren.
– Det ligger i hvert fall økonomisk til rette for å starte barnelag nå, legger han til.
Dersom noen vil vite mer om dette, kan de sende mail til landsungdomssekretæren på følgende adresse: b.aarland@imf.no

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Janne Ferstad skifter jobb. Etter påske blir hun ny daglig leder for Bergen Kristne Bokhandel.

Den Norske Israelsmisjon ønsker kontakt med kristne familier og enkeltpersoner som kan være vertskap for israelsk ungdom som er på reise.

Den verdenskjente vekkelsespredikanten som blant annet omtales som den viktigste evangelisten siden apostelen Paulus, døde onsdag 21. februar, 99 år gammel.

Awanas toppleder er imponert over måten ImF har tatt trosopplæringsopplegget til Norge på, og han har et klart råd for veien videre.

Norsk luthersk misjonssamband vil markere 70-årsjubileet for den israelske staten med seminar og bønn i stedet for flaggheising.

Copyright © Sambåndet 2018