Sambåndet

Fredag 18. august 2017
RSS

Nå skal råten til livs

 BARE SE HER: – Her lekker det vann, dettemå vi fikse på, sier rektor Arnfinn Norheim.(FOTO: KRISTIN TONNING-OLSEN) Av Kristin Tonning-OlsenNå er tiden inne for å pusse opp skolen, sier Bibelskolerektor Arfinn Norheim og nevner i fleng:– Vinduene i skolens matsal og dagligstue er punkterte og skadet av råte. De må skiftes. Så må tak […]

Av admin. Publisert 9. februar 2005.
  
BARE SE HER: – Her lekker det vann, dettemå vi fikse på, sier rektor Arnfinn Norheim.
(FOTO: KRISTIN TONNING-OLSEN)

Av Kristin Tonning-Olsen

Nå er tiden inne for å pusse opp skolen, sier Bibelskolerektor Arfinn Norheim og nevner i fleng:
– Vinduene i skolens matsal og dagligstue er punkterte og skadet av råte. De må skiftes. Så må tak og vegger fornyes både i matsalen og i dagligstua. Dagligstua skal også få nytt laminatgulv, tak og en del vegger i hallen og på hemsen må få en omgang med malerkosten, og vi må få bedre innelys.

Dugnadsfest
Bibelskolen åpnet dørene i 1982. Siden den gang har lite vært gjort med skolens interiør.
– Vi har behov for fornyelse nå. Vi må gjøre noen grep som skaper et lysere og triveligere miljø for oss som er på skolen. Dessuten skal vi ha mange store arrangementer her til sommeren, sier Norheim som håper at skolen da kan vise seg fra sin aller beste, og nyoppussede side. Denne oppussingen skal skje ved hjelp av gode bibelskolevenner, samt arkitekt, tømrer og en fagkonsulent.

Alle velkomne til å hjelpe
Bibelskolevenner inviteres nå til Bildøy for å ta i et tak. Skolen stiller med alt nødvendig utstyr, samt tilbud om overnatting og matservering, sosialt og åndelig fellesskap. Alle som har litt tid å avse til å jobbe, er, i følge Norheim, hjertelig velkommen.
– Vi går i gang med arbeidet når vinterferien starter ved skolen i februar. Arbeidet avsluttes rett før påskeferien. I denne perioden er mange av elevene borte, men noen av lærerne skal være igjen her og pusse opp. De av Bibelskolevennene som kan tenke seg å hjelpe oss, kan delta noen få dager eller være her hele perioden. Uansett hvor lenge man kan være her, er vi glade for all hjelp vi kan få, sier Norheim. Han håper at mange kan avse tid til å komme.
– Det blir en fest. En dugnadsfest. Vi satser på å få et godt arbeidsfellesskap med masse godt humør, sier Norheim og nevner at det ikke trengs store forkunnskaper for å delta på dugnaden:
– Kan man svinge en malerkost og bruke en hammer, er det alt som skal til. Vil du hjelpe til eller har du noen spørsmål om dugnaden?
Ta kontakt med Norvald Snekkevik ved Bibelskolen på telefon:
56 31 63 01

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017