Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

Nå skal råten til livs

 BARE SE HER: – Her lekker det vann, dettemå vi fikse på, sier rektor Arnfinn Norheim.(FOTO: KRISTIN TONNING-OLSEN) Av Kristin Tonning-OlsenNå er tiden inne for å pusse opp skolen, sier Bibelskolerektor Arfinn Norheim og nevner i fleng:– Vinduene i skolens matsal og dagligstue er punkterte og skadet av råte. De må skiftes. Så må tak […]

Av admin. Publisert 9. februar 2005.
  
BARE SE HER: – Her lekker det vann, dettemå vi fikse på, sier rektor Arnfinn Norheim.
(FOTO: KRISTIN TONNING-OLSEN)

Av Kristin Tonning-Olsen

Nå er tiden inne for å pusse opp skolen, sier Bibelskolerektor Arfinn Norheim og nevner i fleng:
– Vinduene i skolens matsal og dagligstue er punkterte og skadet av råte. De må skiftes. Så må tak og vegger fornyes både i matsalen og i dagligstua. Dagligstua skal også få nytt laminatgulv, tak og en del vegger i hallen og på hemsen må få en omgang med malerkosten, og vi må få bedre innelys.

Dugnadsfest
Bibelskolen åpnet dørene i 1982. Siden den gang har lite vært gjort med skolens interiør.
– Vi har behov for fornyelse nå. Vi må gjøre noen grep som skaper et lysere og triveligere miljø for oss som er på skolen. Dessuten skal vi ha mange store arrangementer her til sommeren, sier Norheim som håper at skolen da kan vise seg fra sin aller beste, og nyoppussede side. Denne oppussingen skal skje ved hjelp av gode bibelskolevenner, samt arkitekt, tømrer og en fagkonsulent.

Alle velkomne til å hjelpe
Bibelskolevenner inviteres nå til Bildøy for å ta i et tak. Skolen stiller med alt nødvendig utstyr, samt tilbud om overnatting og matservering, sosialt og åndelig fellesskap. Alle som har litt tid å avse til å jobbe, er, i følge Norheim, hjertelig velkommen.
– Vi går i gang med arbeidet når vinterferien starter ved skolen i februar. Arbeidet avsluttes rett før påskeferien. I denne perioden er mange av elevene borte, men noen av lærerne skal være igjen her og pusse opp. De av Bibelskolevennene som kan tenke seg å hjelpe oss, kan delta noen få dager eller være her hele perioden. Uansett hvor lenge man kan være her, er vi glade for all hjelp vi kan få, sier Norheim. Han håper at mange kan avse tid til å komme.
– Det blir en fest. En dugnadsfest. Vi satser på å få et godt arbeidsfellesskap med masse godt humør, sier Norheim og nevner at det ikke trengs store forkunnskaper for å delta på dugnaden:
– Kan man svinge en malerkost og bruke en hammer, er det alt som skal til. Vil du hjelpe til eller har du noen spørsmål om dugnaden?
Ta kontakt med Norvald Snekkevik ved Bibelskolen på telefon:
56 31 63 01

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018