Sambåndet

Søndag 25. februar 2018
RSS

Israelsentusiast med diktbok

 IKKE KREVENDE: Denne boken krever ikkespesielt mye av leseren, men inneholderenkle tekster til ettertanke, sier forfatterElbjørg Therkelsen om sin nye bok.(FOTO: KRISTIN TONNING-OLSEN) Av Kristin Tonning-Olsen Onsdag 16. februar kunne en stolt Therkelsen presentere sin splitter nye bok «Shalom fra Jerusalem. Perler og poesi fra Israel» på pressekonferanse sammen med forlagsleder Tarald Ueland. – Jeg […]

Av admin. Publisert 1. mars 2005.
  
IKKE KREVENDE: Denne boken krever ikkespesielt mye av leseren, men inneholderenkle tekster til ettertanke, sier forfatterElbjørg Therkelsen om sin nye bok.
(FOTO: KRISTIN TONNING-OLSEN)

Av Kristin Tonning-Olsen

Onsdag 16. februar kunne en stolt Therkelsen presentere sin splitter nye bok «Shalom fra Jerusalem. Perler og poesi fra Israel» på pressekonferanse sammen med forlagsleder Tarald Ueland.

– Jeg er så glad i Israel, sier den ferske forfatteren. Og det vises igjen i boken. Over 90 sider har det blitt, med fargerike bilder og dikt til ettertanke fra landet som har fått en helt spesiell plass i Therkelsens hjerte.

– Jeg har vært mange ganger til Israel. Dit kan jeg reise om igjen og om igjen. Andre reiser gjerne til Syden. Selv har jeg mye mer igjen for en Israelstur, mener Therkelsen som håper at boken kan formidle noe av hennes engasjement for landet og for misjon blant jødene.
– Jødene trenger Jesus, sier Therkelsen.

Fin utenpå, fin inni
Dette er Elbjørg Therkelsens første bok. Og den er hun veldig fornøyd med selv.
– Innholdsmessig synes jeg den har blitt bra. Det er som med julegavene, vet du, den skal ikke bare være fin utenpå, men fin inni også.
Forlagsleder Ueland er også fornøyd med resultatet.

 – Det har blitt en veldig fin bok med harmoni mellom tekster og bilder. Jeg har stor tro på boken, og synes det er kjekt at nye forfattere får prøve seg, sier Ueland.
Boken er trykket i et førsteopplag på 1500 eksemplarer. Forfatteren selv har til nå solgt 100 eksemplarer selv.
– Elbjørg er flink til å selge, sier forlagslederen og legger til:
Så hvis hun selger unna i samme tempo som hun har gjort til nå, da må vi ha et opplag til!

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Janne Ferstad skifter jobb. Etter påske blir hun ny daglig leder for Bergen Kristne Bokhandel.

Den Norske Israelsmisjon ønsker kontakt med kristne familier og enkeltpersoner som kan være vertskap for israelsk ungdom som er på reise.

Den verdenskjente vekkelsespredikanten som blant annet omtales som den viktigste evangelisten siden apostelen Paulus, døde onsdag 21. februar, 99 år gammel.

Awanas toppleder er imponert over måten ImF har tatt trosopplæringsopplegget til Norge på, og han har et klart råd for veien videre.

Norsk luthersk misjonssamband vil markere 70-årsjubileet for den israelske staten med seminar og bønn i stedet for flaggheising.

Copyright © Sambåndet 2018