Sambåndet

Fredag 18. august 2017
RSS

BBB-teamet oppløst

Nå er Bibelskoletemaet 2004/5 historie. – Det er teamet selv som har tatt beslutningen om å oppløse sin virksomhet omtrent halvveis i skoleåret, sier landsungdoms-sekretær Bjarte Hammer Aarland som har fungert som koordinator og veileder for teamet. Teamet har hatt som oppgave å reise rundt til alle ImF sine kretser og skoler. Men nå er […]

Av admin. Publisert 10. mars 2005.

Nå er Bibelskoletemaet 2004/5 historie.
– Det er teamet selv som har tatt beslutningen om å oppløse sin virksomhet omtrent halvveis i skoleåret, sier landsungdoms-sekretær Bjarte Hammer Aarland som har fungert som koordinator og veileder for teamet.
Teamet har hatt som oppgave å reise rundt til alle ImF sine kretser og skoler. Men nå er det altså slutt på det for de fire medlemmene som team.
– To av medlemmene i det oppløste teamet vil fortsette å reise rundt, men da sammen med forkynner Tor Ingvald Lauvrak. Et tredje medlem vil være tilsluttet Nordhordland Indremisjon

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017