Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

BBB-teamet oppløst

Nå er Bibelskoletemaet 2004/5 historie. – Det er teamet selv som har tatt beslutningen om å oppløse sin virksomhet omtrent halvveis i skoleåret, sier landsungdoms-sekretær Bjarte Hammer Aarland som har fungert som koordinator og veileder for teamet. Teamet har hatt som oppgave å reise rundt til alle ImF sine kretser og skoler. Men nå er […]

Av admin. Publisert 10. mars 2005.

Nå er Bibelskoletemaet 2004/5 historie.
– Det er teamet selv som har tatt beslutningen om å oppløse sin virksomhet omtrent halvveis i skoleåret, sier landsungdoms-sekretær Bjarte Hammer Aarland som har fungert som koordinator og veileder for teamet.
Teamet har hatt som oppgave å reise rundt til alle ImF sine kretser og skoler. Men nå er det altså slutt på det for de fire medlemmene som team.
– To av medlemmene i det oppløste teamet vil fortsette å reise rundt, men da sammen med forkynner Tor Ingvald Lauvrak. Et tredje medlem vil være tilsluttet Nordhordland Indremisjon

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018