Sambåndet

Søndag 25. juni 2017
RSS

Fulle hus på Karmøy

 Johan Halsne Av Kristin Tonning-Olsen – I utgangspunktet var møteaksjonen beregnet til to uker. Nå har vi hatt så godt besøk og fått så god respons både på forbønn og på radiooverføringen av møtene at møtekomiteen har bestemt at det blir møter en uke til, sier Johan Halsne som selv har talt på alle møtene. […]

Av admin. Publisert 15. mars 2005.
  
Johan Halsne

Av Kristin Tonning-Olsen

– I utgangspunktet var møteaksjonen beregnet til to uker. Nå har vi hatt så godt besøk og fått så god respons både på forbønn og på radiooverføringen av møtene at møtekomiteen har bestemt at det blir møter en uke til, sier Johan Halsne som selv har talt på alle møtene. Det er for øvrig første møteaksjonen som Halsne er med på etter at han ble ansatt i Indremisjonsforbundet i 90 prosent stilling 1. januar.

– Det er vel 15 år siden jeg har vært med på noe sånt. Og det er utrolig inspirerende og kjekt og spennende å være med. På Karmøy er det et rikt sangliv, så det er god sang på møtene. Og så er det så flott at både pinsevenner, De Frie Evangeliske Forsamlinger, Kirken og bedehuset står sammen for å vinne folk for Kristus, sier Halsne som opplever at det er stor åpenhet for evangeliet på Karmøy.

– Det kommer mange ufrelste på møtene, men jeg har ikke hørt om noen som har blitt frelst ennå. Men vi opplever at mange er veldig mottakelige for evangelisk forkynnelse, sier Halsne som blir med som taler en uke til sammen med Arnold Bjerkreim.

Også i Haugesund blir det ny møteuke. Der har Martha og Edgar Paulsen hatt møteserie i Haugesund bedehus. Den har gått så bra at forkynnerparet utvider med en ekstra uke rett etter påske.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

På Kvinesdal bedehus planlegger ImF- og NLM-foreningene å danne forsamling.

Rallycrossfører Simon Wågø Syversen (24) har plassert henvisning til «Den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen i fronten på bilen.

Med fare for å bli oppfattet som moralist og mørkemann tar jeg pennen fatt.

I sine 40 år som kristenlivsjournalist har Jan Arild Holbek vore oppteken av å ikkje meine noko offentleg. Det har han ikkje tenkt å slutte med no sjølv om han er blitt pensjonist.

Indremisjonskoret er svekket og må ta samling i bunn for å kunne gå videre.

Copyright © Sambåndet 2017