Sambåndet

Lørdag 24. juni 2017
RSS

Møtene i Stjørdal fortsetter

 Marit og Irene fortsetter møteaksjoneni Trøndelag etter påske. På nettsiden til Budstikka Radio medles det at bedehuset har vært fylt til randen og folk har søkt frelse og forbønn. De troende har blitt fornyet og det har vært stor aktivitet på forbønnstelefonen. Marit og Irene taler og synger på møtene. De forteller om sterke opplevelser […]

Av admin. Publisert 4. april 2005.
  
Marit og Irene fortsetter møteaksjonen
i Trøndelag etter påske.

På nettsiden til Budstikka Radio medles det at bedehuset har vært fylt til randen og folk har søkt frelse og forbønn. De troende har blitt fornyet og det har vært stor aktivitet på forbønnstelefonen.

Marit og Irene taler og synger på møtene. De forteller om sterke opplevelser med mennesker som søker Gud. Folket hungrer etter Evangeliet.

Aksjonen arrangeres av Indremisjonsforbundet, Normisjon, NMS, Misjonssambandet og Budstikka Radio Trøndelag. Det oppfordres til å slå en bønnering om møtene i Stjørdal.

Møteopptak blir lagt ut på Budstikka Radio sine nettsider. Radioen har også sendinger hver kveld kl. 19.00 – 22.00. med omsorgsprogram med innringing den siste timen. Sendingen når ut av store deler av Trøndelag.

Sambåndet

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

På Kvinesdal bedehus planlegger ImF- og NLM-foreningene å danne forsamling.

Rallycrossfører Simon Wågø Syversen (24) har plassert henvisning til «Den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen i fronten på bilen.

Med fare for å bli oppfattet som moralist og mørkemann tar jeg pennen fatt.

I sine 40 år som kristenlivsjournalist har Jan Arild Holbek vore oppteken av å ikkje meine noko offentleg. Det har han ikkje tenkt å slutte med no sjølv om han er blitt pensjonist.

Indremisjonskoret er svekket og må ta samling i bunn for å kunne gå videre.

Copyright © Sambåndet 2017