Sambåndet

Fredag 19. januar 2018
RSS

Møtene i Stjørdal fortsetter

 Marit og Irene fortsetter møteaksjoneni Trøndelag etter påske. På nettsiden til Budstikka Radio medles det at bedehuset har vært fylt til randen og folk har søkt frelse og forbønn. De troende har blitt fornyet og det har vært stor aktivitet på forbønnstelefonen. Marit og Irene taler og synger på møtene. De forteller om sterke opplevelser […]

Av admin. Publisert 4. april 2005.
  
Marit og Irene fortsetter møteaksjonen
i Trøndelag etter påske.

På nettsiden til Budstikka Radio medles det at bedehuset har vært fylt til randen og folk har søkt frelse og forbønn. De troende har blitt fornyet og det har vært stor aktivitet på forbønnstelefonen.

Marit og Irene taler og synger på møtene. De forteller om sterke opplevelser med mennesker som søker Gud. Folket hungrer etter Evangeliet.

Aksjonen arrangeres av Indremisjonsforbundet, Normisjon, NMS, Misjonssambandet og Budstikka Radio Trøndelag. Det oppfordres til å slå en bønnering om møtene i Stjørdal.

Møteopptak blir lagt ut på Budstikka Radio sine nettsider. Radioen har også sendinger hver kveld kl. 19.00 – 22.00. med omsorgsprogram med innringing den siste timen. Sendingen når ut av store deler av Trøndelag.

Sambåndet

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Frivillige vaksne deler timane i denne veka mellom seg i bøn for borna.

2017 ble det nest beste året for sambåndet.no siden målingene startet.

Nils Fredrik Rifsgård er ansatt som ny forsamlingsleder i Frekhaug Indremisjon.

Britt Helen Opstad slutter i Bergen Kristne Bokhandel.

Dagen-redaktør Kari Fure mener man må tørre å snakke om de undertrykkende elementene som finnes i islam.

Copyright © Sambåndet 2018