Sambåndet

Mandag 23. juli 2018
RSS

Møtene i Stjørdal fortsetter

 Marit og Irene fortsetter møteaksjoneni Trøndelag etter påske. På nettsiden til Budstikka Radio medles det at bedehuset har vært fylt til randen og folk har søkt frelse og forbønn. De troende har blitt fornyet og det har vært stor aktivitet på forbønnstelefonen. Marit og Irene taler og synger på møtene. De forteller om sterke opplevelser […]

Av admin. Publisert 4. april 2005.
  
Marit og Irene fortsetter møteaksjonen
i Trøndelag etter påske.

På nettsiden til Budstikka Radio medles det at bedehuset har vært fylt til randen og folk har søkt frelse og forbønn. De troende har blitt fornyet og det har vært stor aktivitet på forbønnstelefonen.

Marit og Irene taler og synger på møtene. De forteller om sterke opplevelser med mennesker som søker Gud. Folket hungrer etter Evangeliet.

Aksjonen arrangeres av Indremisjonsforbundet, Normisjon, NMS, Misjonssambandet og Budstikka Radio Trøndelag. Det oppfordres til å slå en bønnering om møtene i Stjørdal.

Møteopptak blir lagt ut på Budstikka Radio sine nettsider. Radioen har også sendinger hver kveld kl. 19.00 – 22.00. med omsorgsprogram med innringing den siste timen. Sendingen når ut av store deler av Trøndelag.

Sambåndet

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Ambassadøren kom ikke, men Lyngdal Bibelcamp markerte likevel Israels 70-årsdag.

Det er ingen selvfølge at det er alkoholfritt i kristne sammenhenger, påpeker IOGT.

TILBAKEBLIKK – DNA-KONFERANSEN «Ta oss til ethvert sted der det er barn». Slik lyder Awanas bønn til Gud. Og de blir bønnhørt.

KOMMENTAR: Det er grunn til å være skuffet over at Israels ambassade i Norge takket nei til invitasjonen om å være representert under israelsmarkeringen på Lyngdal bibelcamp lørdag.

Israel som moderne stat er 70 år, og lørdag blir det bursdagsfest på Lyngdal Bibelcamp.

Copyright © Sambåndet 2018