Sambåndet

Søndag 25. februar 2018
RSS

GOAL avlyst

– Det var så få påmeldte at vi dessverre måtte avlyse, forteller en skuffet Per Åge Berge. Tenåringskonsulenten i ImF vil ikke si noe om hva som skjer med stevnet videre. Først vil de evaluere og se om det er en forklaring på at så få viste interesse for arrangementet. Men denne gangen kom de […]

Av admin. Publisert 28. april 2005.

– Det var så få påmeldte at vi dessverre måtte avlyse, forteller en skuffet Per Åge Berge. Tenåringskonsulenten i ImF vil ikke si noe om hva som skjer med stevnet videre. Først vil de evaluere og se om det er en forklaring på at så få viste interesse for arrangementet. Men denne gangen kom de
altså ikke helt i mål med GOAL.

Sambåndet

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Janne Ferstad skifter jobb. Etter påske blir hun ny daglig leder for Bergen Kristne Bokhandel.

Den Norske Israelsmisjon ønsker kontakt med kristne familier og enkeltpersoner som kan være vertskap for israelsk ungdom som er på reise.

Den verdenskjente vekkelsespredikanten som blant annet omtales som den viktigste evangelisten siden apostelen Paulus, døde onsdag 21. februar, 99 år gammel.

Awanas toppleder er imponert over måten ImF har tatt trosopplæringsopplegget til Norge på, og han har et klart råd for veien videre.

Norsk luthersk misjonssamband vil markere 70-årsjubileet for den israelske staten med seminar og bønn i stedet for flaggheising.

Copyright © Sambåndet 2018