Sambåndet

Lørdag 22. juli 2017
RSS

GOAL avlyst

– Det var så få påmeldte at vi dessverre måtte avlyse, forteller en skuffet Per Åge Berge. Tenåringskonsulenten i ImF vil ikke si noe om hva som skjer med stevnet videre. Først vil de evaluere og se om det er en forklaring på at så få viste interesse for arrangementet. Men denne gangen kom de […]

Av admin. Publisert 28. april 2005.

– Det var så få påmeldte at vi dessverre måtte avlyse, forteller en skuffet Per Åge Berge. Tenåringskonsulenten i ImF vil ikke si noe om hva som skjer med stevnet videre. Først vil de evaluere og se om det er en forklaring på at så få viste interesse for arrangementet. Men denne gangen kom de
altså ikke helt i mål med GOAL.

Sambåndet

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

– Vi må enten bygge eller legge ned campingen etter hvert, sier ImF-leder Erik Furnes.

Dimitri Cubrevic var en av mange kristne ungdommer som forlot området i Latvia der KVS-Bygland er engasjert, på jakt etter et bedre liv. Men han valgte å vende tilbake.

Tarald Ueland er en veteran på Lyngdal Bibelcamp, og i år har han og kona Laila ansvar for programposten Kveldsåpent den første uka.

Ivar Stensland (27) skal jobbe med både forsamlingsarbeid og barne- og ungdomsarbeid og prøve å integrere begge deler.

Etter alt å dømme vil det komme krav om at avstanden mellom «spikerteltene» på campingplasser må økes, men det skjer tidligst fra nyttår.

Copyright © Sambåndet 2017