Sambåndet

Mandag 29. mai 2017
RSS

Møteaksjonen avsluttet

 FULLT: Det har vært trangt om plassen både inne og utenfor Stjørdal  Bedehus de siste ukene.FOTO: Budstikka Radio Vi gleder oss over det som ha skjedd i Stjørdal og trøndelagsbygdene. Mange har fått møte Jesus både til frelse og fornyelse. Vekkelsesvinden har blåst over Trøndelag. Dette har vakt oppsikt og interesse også i riksdekkende medier. […]

Av admin. Publisert 25. mai 2005.
  
FULLT: Det har vært trangt om plassen både inne og utenfor Stjørdal  Bedehus de siste ukene.
FOTO: Budstikka Radio

Vi gleder oss over det som ha skjedd i Stjørdal og trøndelagsbygdene. Mange har fått møte Jesus både til frelse og fornyelse. Vekkelsesvinden har blåst over Trøndelag. Dette har vakt oppsikt og interesse også i riksdekkende medier.

Nå er altså møteserien avsluttet. Men vi oppfordrer fortsatt folk til å be for det kristne arbeidet i Stjørdal og omliggende bygder og byer.

Opptak og glimt fra møtene finner dere på Budstikka Radio sine nettsider.

 Sambåndet

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

– Dette er oppsiktsvekkjande og noko vi må forske meir på, seier forskar.

Det er flere reiseskildringer i Bibelen, og noen går faktisk over flere kapitler. Fascinerende lesning som gir oss et visst innblikk i hverdagen til Guds folk.

Etter å ha samarbeidet om felles søndagsmøter i cirka ti år går ImF og NLM på Vestnes et skritt lenger og danner en felles forsamling.

Han overtar lederstolen etter Arild Ove Halås som gir seg sommeren 2018.

Over ein periode på 20 år har har Magda Sæviks stiftelse fordelt over 13 millionar kroner på ulike lag og organisasjonar innom- og utanlands.

Copyright © Sambåndet 2017