Sambåndet

Søndag 22. oktober 2017
RSS

Møteaksjonen avsluttet

 FULLT: Det har vært trangt om plassen både inne og utenfor Stjørdal  Bedehus de siste ukene.FOTO: Budstikka Radio Vi gleder oss over det som ha skjedd i Stjørdal og trøndelagsbygdene. Mange har fått møte Jesus både til frelse og fornyelse. Vekkelsesvinden har blåst over Trøndelag. Dette har vakt oppsikt og interesse også i riksdekkende medier. […]

Av admin. Publisert 25. mai 2005.
  
FULLT: Det har vært trangt om plassen både inne og utenfor Stjørdal  Bedehus de siste ukene.
FOTO: Budstikka Radio

Vi gleder oss over det som ha skjedd i Stjørdal og trøndelagsbygdene. Mange har fått møte Jesus både til frelse og fornyelse. Vekkelsesvinden har blåst over Trøndelag. Dette har vakt oppsikt og interesse også i riksdekkende medier.

Nå er altså møteserien avsluttet. Men vi oppfordrer fortsatt folk til å be for det kristne arbeidet i Stjørdal og omliggende bygder og byer.

Opptak og glimt fra møtene finner dere på Budstikka Radio sine nettsider.

 Sambåndet

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

ImF går fra å tilby økonomitjenester til andre, til selv å kjøpe økonomitjenester, inkludert økonomileder, fra Knif-regnskap.

Kretsleder i Sunnmøre Indremisjon, Johan Halsne, ønsker å forberede bedehuset på å kunne gjennomføre gravferd.

Opposisjonspartiene kom med knallhard kritikk mot regjeringens kuttforslag til folkehøgskolene.

I ettermiddag blir det demonstrasjon foran Stortinget mot regjeringens forslag i statsbudsjettet om millionkutt i bevilgningene til folkehøgskolene.

– Vi er med og utdanner for samfunnet og gir barn og unge et kompass – på alle plan i livet, sier rektor Jeanette Vesetvik.

Copyright © Sambåndet 2017