Sambåndet

Lørdag 21. april 2018
RSS

Møteaksjonen avsluttet

 FULLT: Det har vært trangt om plassen både inne og utenfor Stjørdal  Bedehus de siste ukene.FOTO: Budstikka Radio Vi gleder oss over det som ha skjedd i Stjørdal og trøndelagsbygdene. Mange har fått møte Jesus både til frelse og fornyelse. Vekkelsesvinden har blåst over Trøndelag. Dette har vakt oppsikt og interesse også i riksdekkende medier. […]

Av admin. Publisert 25. mai 2005.
  
FULLT: Det har vært trangt om plassen både inne og utenfor Stjørdal  Bedehus de siste ukene.
FOTO: Budstikka Radio

Vi gleder oss over det som ha skjedd i Stjørdal og trøndelagsbygdene. Mange har fått møte Jesus både til frelse og fornyelse. Vekkelsesvinden har blåst over Trøndelag. Dette har vakt oppsikt og interesse også i riksdekkende medier.

Nå er altså møteserien avsluttet. Men vi oppfordrer fortsatt folk til å be for det kristne arbeidet i Stjørdal og omliggende bygder og byer.

Opptak og glimt fra møtene finner dere på Budstikka Radio sine nettsider.

 Sambåndet

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

På tre år har søkningen til misjonseide NLA Høgskolen i Samordna opptak økt med 100 prosent.

Styret for Indremisjonsforbundet sender sine gratulasjoner på Israels nasjonaldag, som i år også markerer 70-årsdagen for gjenopprettelsen av staten Israel.

Kristne friskoler har ubevisst bidratt til redusert kristendomskunnskap, mener professor Njål Skrunes ved NLA Høgskolen Bergen.

Open Air Campaigners savner at flere går sammen med dem om gateevangelisering.

Dugnadsinnsats tilsvarende tre og et halvt årsverk ligger bak helgens innvielse av nye Frikstad bedehus.

Copyright © Sambåndet 2018