Sambåndet

Mandag 29. mai 2017
RSS

Flere frelst i Trøndelag i høst

  Marit og Irene forkynner og synger til ære for Jesus.(FOTO: EGILL J. DANIELSEN) Etter at den flere måneder lange møteaksjonen i vår ble avsluttet 22. mai, var det et sterkt ønske om at Marit og Irene skulle komme tilbake seinere. To nye uker med møter i Stjørdal klarte de i september å presse inn […]

Av admin. Publisert 30. september 2005.
 Flere frelst i Trønd...
Marit og Irene forkynner og synger til ære for Jesus.
(FOTO: EGILL J. DANIELSEN)

Etter at den flere måneder lange møteaksjonen i vår ble avsluttet 22. mai, var det et sterkt ønske om at Marit og Irene skulle komme tilbake seinere. To nye uker med møter i Stjørdal klarte de i september å presse inn mellom andre forkynneroppdrag på en hektisk reiserute.

– Det føles vemodig å avslutte i Trøndelag. Mange opplevde å møte Jesus, og en kvinne som var nedbrutt av alkohol og vonde opplevelser reddet livet bokstavelig talt. Hun orket ikke leve mer, men fikk møte Jesus og fikk et nytt syn på livet, er et av de oppmuntrende vitnesbyrdene Irene kan bringe videre.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

– Dette er oppsiktsvekkjande og noko vi må forske meir på, seier forskar.

Det er flere reiseskildringer i Bibelen, og noen går faktisk over flere kapitler. Fascinerende lesning som gir oss et visst innblikk i hverdagen til Guds folk.

Etter å ha samarbeidet om felles søndagsmøter i cirka ti år går ImF og NLM på Vestnes et skritt lenger og danner en felles forsamling.

Han overtar lederstolen etter Arild Ove Halås som gir seg sommeren 2018.

Over ein periode på 20 år har har Magda Sæviks stiftelse fordelt over 13 millionar kroner på ulike lag og organisasjonar innom- og utanlands.

Copyright © Sambåndet 2017