Sambåndet

Søndag 22. oktober 2017
RSS

Flere frelst i Trøndelag i høst

  Marit og Irene forkynner og synger til ære for Jesus.(FOTO: EGILL J. DANIELSEN) Etter at den flere måneder lange møteaksjonen i vår ble avsluttet 22. mai, var det et sterkt ønske om at Marit og Irene skulle komme tilbake seinere. To nye uker med møter i Stjørdal klarte de i september å presse inn […]

Av admin. Publisert 30. september 2005.
 Flere frelst i Trønd...
Marit og Irene forkynner og synger til ære for Jesus.
(FOTO: EGILL J. DANIELSEN)

Etter at den flere måneder lange møteaksjonen i vår ble avsluttet 22. mai, var det et sterkt ønske om at Marit og Irene skulle komme tilbake seinere. To nye uker med møter i Stjørdal klarte de i september å presse inn mellom andre forkynneroppdrag på en hektisk reiserute.

– Det føles vemodig å avslutte i Trøndelag. Mange opplevde å møte Jesus, og en kvinne som var nedbrutt av alkohol og vonde opplevelser reddet livet bokstavelig talt. Hun orket ikke leve mer, men fikk møte Jesus og fikk et nytt syn på livet, er et av de oppmuntrende vitnesbyrdene Irene kan bringe videre.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

ImF går fra å tilby økonomitjenester til andre, til selv å kjøpe økonomitjenester, inkludert økonomileder, fra Knif-regnskap.

Kretsleder i Sunnmøre Indremisjon, Johan Halsne, ønsker å forberede bedehuset på å kunne gjennomføre gravferd.

Opposisjonspartiene kom med knallhard kritikk mot regjeringens kuttforslag til folkehøgskolene.

I ettermiddag blir det demonstrasjon foran Stortinget mot regjeringens forslag i statsbudsjettet om millionkutt i bevilgningene til folkehøgskolene.

– Vi er med og utdanner for samfunnet og gir barn og unge et kompass – på alle plan i livet, sier rektor Jeanette Vesetvik.

Copyright © Sambåndet 2017