Sambåndet

Lørdag 21. april 2018
RSS

Flere frelst i Trøndelag i høst

  Marit og Irene forkynner og synger til ære for Jesus.(FOTO: EGILL J. DANIELSEN) Etter at den flere måneder lange møteaksjonen i vår ble avsluttet 22. mai, var det et sterkt ønske om at Marit og Irene skulle komme tilbake seinere. To nye uker med møter i Stjørdal klarte de i september å presse inn […]

Av admin. Publisert 30. september 2005.
 Flere frelst i Trønd...
Marit og Irene forkynner og synger til ære for Jesus.
(FOTO: EGILL J. DANIELSEN)

Etter at den flere måneder lange møteaksjonen i vår ble avsluttet 22. mai, var det et sterkt ønske om at Marit og Irene skulle komme tilbake seinere. To nye uker med møter i Stjørdal klarte de i september å presse inn mellom andre forkynneroppdrag på en hektisk reiserute.

– Det føles vemodig å avslutte i Trøndelag. Mange opplevde å møte Jesus, og en kvinne som var nedbrutt av alkohol og vonde opplevelser reddet livet bokstavelig talt. Hun orket ikke leve mer, men fikk møte Jesus og fikk et nytt syn på livet, er et av de oppmuntrende vitnesbyrdene Irene kan bringe videre.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

På tre år har søkningen til misjonseide NLA Høgskolen i Samordna opptak økt med 100 prosent.

Styret for Indremisjonsforbundet sender sine gratulasjoner på Israels nasjonaldag, som i år også markerer 70-årsdagen for gjenopprettelsen av staten Israel.

Kristne friskoler har ubevisst bidratt til redusert kristendomskunnskap, mener professor Njål Skrunes ved NLA Høgskolen Bergen.

Open Air Campaigners savner at flere går sammen med dem om gateevangelisering.

Dugnadsinnsats tilsvarende tre og et halvt årsverk ligger bak helgens innvielse av nye Frikstad bedehus.

Copyright © Sambåndet 2018