Sambåndet

Torsdag 18. oktober 2018
RSS

Flere frelst i Trøndelag i høst

  Marit og Irene forkynner og synger til ære for Jesus.(FOTO: EGILL J. DANIELSEN) Etter at den flere måneder lange møteaksjonen i vår ble avsluttet 22. mai, var det et sterkt ønske om at Marit og Irene skulle komme tilbake seinere. To nye uker med møter i Stjørdal klarte de i september å presse inn […]

Av admin. Publisert 30. september 2005.
 Flere frelst i Trønd...
Marit og Irene forkynner og synger til ære for Jesus.
(FOTO: EGILL J. DANIELSEN)

Etter at den flere måneder lange møteaksjonen i vår ble avsluttet 22. mai, var det et sterkt ønske om at Marit og Irene skulle komme tilbake seinere. To nye uker med møter i Stjørdal klarte de i september å presse inn mellom andre forkynneroppdrag på en hektisk reiserute.

– Det føles vemodig å avslutte i Trøndelag. Mange opplevde å møte Jesus, og en kvinne som var nedbrutt av alkohol og vonde opplevelser reddet livet bokstavelig talt. Hun orket ikke leve mer, men fikk møte Jesus og fikk et nytt syn på livet, er et av de oppmuntrende vitnesbyrdene Irene kan bringe videre.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Bedehusfolk som har gitt uttrykk for savn av liturgi i forsamlingene, får nå et alternativ.

Laget utfordrer kristne forskere og forelesere om å stå fram slik at ferske kristne studenter kan få noen forbilder.

Finansiering er på plass og grunnarbeidet i gang for den lenge planlagte ridehallen på KVS-Bygland.

Er til dømes saudiarar som har konvertert til kristendomen i løyndom, kristne, spør professor Berit Thorbjønrsrud.

Både KrF og Kristne Friskolers Forbund vil ta opp saken om kraftige kutt i statstilskuddet til naturbruksskoler.

Copyright © Sambåndet 2018