Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

Nye arbeidere søkes

 DETTE KAN BLI DIN ARBEIDSPLASS: Har du lyst på en jobb i misjonen, er det flere ledige stillinger nå.(ILLUSTRASJONSFOTO: TORUNN HVALE) For tiden arbeides det med å få ny kretssekretær til Sogn og Fjordane Indremisjon etter Anders Alme som blir pensjonist fra nyttår. Alme kan fortelle at kretsstyret i lengre tid har arbeidet med å […]

Av admin. Publisert 13. oktober 2005.
 Nye arbeidere søkes...
DETTE KAN BLI DIN ARBEIDSPLASS:
Har du lyst på en jobb i misjonen, er det flere ledige stillinger nå.
(ILLUSTRASJONSFOTO: TORUNN HVALE)

For tiden arbeides det med å få ny kretssekretær til Sogn og Fjordane Indremisjon etter Anders Alme som blir pensjonist fra nyttår. Alme kan fortelle at kretsstyret i lengre tid har arbeidet med å finne hans etterfølger.

Ny kretssekretær. – Styret har hatt kontakt med flere personer, uten å komme i mål. Men jeg har ikke mistet troen på at vi skal få en ny kretssekretær, sier Alme. Han bekrefter at de har tilbudt en person stillingen, og venter på svar. Han kan også fortelle at kretsen har ansatt ny barne- og ungdomsarbeider, og Lars Joar Hilleren begynte i kretsen 1. oktober.

Trenger bysekretær. Molde Indremisjon mangler bysekretær etter at Arild Ove Halaas gikk over i forkynnerstilling i Nordmøre og Romsdal Indremisjon. Formann i Molde Indremisjon, Tor Rolv Time, forteller til Sambåndet at de har arbeidet en stund med sekretærspørsmålet og har hatt noen forespørsler ute.

– Nå har vi lyst ut stillingen, og håper med det å komme i kontakt med aktuelle kandidater til stillingen. Kanskje dette er veien for å finne den Gud vil kalle til denne opp-gaven.

– Dere har vært uten bysekretær noen måneder. Hvordan påvirker det arbeidet i forsamlingen?
– Det blir mye ekstrabelastning på oss andre, og noen oppgaver står ugjort. Men det er ingen innskrenkinger på møtevirksomheten.

Forsamling i vekst. Tor Rolv Time kan fortelle at den nye bysekretæren kommer til en forsamling i vekst og med flere utfordringer. Flere unge familier er med i forsamlingen, og Time mener mye ligger til rette for at det skal bli spennende å gå inn i den ledige stillingen.

Alternativ løsning. Flekkefjord Indremisjonskrets har ikke hatt kretssekretær de siste fire årene. Kretsformann Nils Nilsen forteller at arbeidet med å få ny kretssekretær stoppet opp fordi de ikke fikk noen til å gå inn i oppgaven. De måtte derfor velge en alternativ løsning for å ivareta den administrative delen av stillingen. Nilsen kan ikke si noe om hva de vil gjøre fremover. Men han bekrefter at de har tanker om å ansette en ungdomsarbeider.
Finnmark trenger også nye arbeidere. I komitéinnstillingen som foreslår kretssammenslåing er det satt opp en bemanningsplan. Men før denne kan settes i verk, må kretsene ta stilling til om de vil slå seg sammen.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018