Sambåndet

Søndag 25. juni 2017
RSS

Sammenslåing i Finnmark?

   Svein Hansen. Kåre Eikrem har ledet komitéarbeidet. Han har hatt med seg Harald Nyvoll og Helga Ingebrigtsen fra Vest-Finnmark, og Hans Andreas Kristiansen og Svein Hansen fra Øst-Finnmark. Komiteen foreslår å slå sammen de to kretsene til en krets med felles styre og administrasjon. Innstillingen er sendt til Forbundsstyret og kretsstyrene i Vest-Finnmark Indremisjon […]

Av admin. Publisert 13. oktober 2005.

 

 Sammenslåing i Finnm...
Svein Hansen.

Kåre Eikrem har ledet komitéarbeidet. Han har hatt med seg Harald Nyvoll og Helga Ingebrigtsen fra Vest-Finnmark, og Hans Andreas Kristiansen og Svein Hansen fra Øst-Finnmark.

Komiteen foreslår å slå sammen de to kretsene til en krets med felles styre og administrasjon. Innstillingen er sendt til Forbundsstyret og kretsstyrene i Vest-Finnmark Indremisjon og Øst-Finnmark Indremisjon. Da Sambåndet gikk i trykken, hadde ikke kretsstyret i Øst-Finnmark hatt møte og behandlet innstillingen. Det hadde imidlertid kretsstyret i Vest-Finnmark og Forbundsstyret.

Det legges opp til at spørsmålet om kretssammenslåing skal avgjøres på ekstraordinært årsmøte for begge kretsene i januar 2006.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

På Kvinesdal bedehus planlegger ImF- og NLM-foreningene å danne forsamling.

Rallycrossfører Simon Wågø Syversen (24) har plassert henvisning til «Den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen i fronten på bilen.

Med fare for å bli oppfattet som moralist og mørkemann tar jeg pennen fatt.

I sine 40 år som kristenlivsjournalist har Jan Arild Holbek vore oppteken av å ikkje meine noko offentleg. Det har han ikkje tenkt å slutte med no sjølv om han er blitt pensjonist.

Indremisjonskoret er svekket og må ta samling i bunn for å kunne gå videre.

Copyright © Sambåndet 2017