Sambåndet

Torsdag 18. januar 2018
RSS

Sammenslåing i Finnmark?

   Svein Hansen. Kåre Eikrem har ledet komitéarbeidet. Han har hatt med seg Harald Nyvoll og Helga Ingebrigtsen fra Vest-Finnmark, og Hans Andreas Kristiansen og Svein Hansen fra Øst-Finnmark. Komiteen foreslår å slå sammen de to kretsene til en krets med felles styre og administrasjon. Innstillingen er sendt til Forbundsstyret og kretsstyrene i Vest-Finnmark Indremisjon […]

Av admin. Publisert 13. oktober 2005.

 

 Sammenslåing i Finnm...
Svein Hansen.

Kåre Eikrem har ledet komitéarbeidet. Han har hatt med seg Harald Nyvoll og Helga Ingebrigtsen fra Vest-Finnmark, og Hans Andreas Kristiansen og Svein Hansen fra Øst-Finnmark.

Komiteen foreslår å slå sammen de to kretsene til en krets med felles styre og administrasjon. Innstillingen er sendt til Forbundsstyret og kretsstyrene i Vest-Finnmark Indremisjon og Øst-Finnmark Indremisjon. Da Sambåndet gikk i trykken, hadde ikke kretsstyret i Øst-Finnmark hatt møte og behandlet innstillingen. Det hadde imidlertid kretsstyret i Vest-Finnmark og Forbundsstyret.

Det legges opp til at spørsmålet om kretssammenslåing skal avgjøres på ekstraordinært årsmøte for begge kretsene i januar 2006.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Frivillige vaksne deler timane i denne veka mellom seg i bøn for borna.

2017 ble det nest beste året for sambåndet.no siden målingene startet.

Nils Fredrik Rifsgård er ansatt som ny forsamlingsleder i Frekhaug Indremisjon.

Britt Helen Opstad slutter i Bergen Kristne Bokhandel.

Dagen-redaktør Kari Fure mener man må tørre å snakke om de undertrykkende elementene som finnes i islam.

Copyright © Sambåndet 2018