Sambåndet

Mandag 23. juli 2018
RSS

Sammenslåing i Finnmark?

   Svein Hansen. Kåre Eikrem har ledet komitéarbeidet. Han har hatt med seg Harald Nyvoll og Helga Ingebrigtsen fra Vest-Finnmark, og Hans Andreas Kristiansen og Svein Hansen fra Øst-Finnmark. Komiteen foreslår å slå sammen de to kretsene til en krets med felles styre og administrasjon. Innstillingen er sendt til Forbundsstyret og kretsstyrene i Vest-Finnmark Indremisjon […]

Av admin. Publisert 13. oktober 2005.

 

 Sammenslåing i Finnm...
Svein Hansen.

Kåre Eikrem har ledet komitéarbeidet. Han har hatt med seg Harald Nyvoll og Helga Ingebrigtsen fra Vest-Finnmark, og Hans Andreas Kristiansen og Svein Hansen fra Øst-Finnmark.

Komiteen foreslår å slå sammen de to kretsene til en krets med felles styre og administrasjon. Innstillingen er sendt til Forbundsstyret og kretsstyrene i Vest-Finnmark Indremisjon og Øst-Finnmark Indremisjon. Da Sambåndet gikk i trykken, hadde ikke kretsstyret i Øst-Finnmark hatt møte og behandlet innstillingen. Det hadde imidlertid kretsstyret i Vest-Finnmark og Forbundsstyret.

Det legges opp til at spørsmålet om kretssammenslåing skal avgjøres på ekstraordinært årsmøte for begge kretsene i januar 2006.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Ambassadøren kom ikke, men Lyngdal Bibelcamp markerte likevel Israels 70-årsdag.

Det er ingen selvfølge at det er alkoholfritt i kristne sammenhenger, påpeker IOGT.

TILBAKEBLIKK – DNA-KONFERANSEN «Ta oss til ethvert sted der det er barn». Slik lyder Awanas bønn til Gud. Og de blir bønnhørt.

KOMMENTAR: Det er grunn til å være skuffet over at Israels ambassade i Norge takket nei til invitasjonen om å være representert under israelsmarkeringen på Lyngdal bibelcamp lørdag.

Israel som moderne stat er 70 år, og lørdag blir det bursdagsfest på Lyngdal Bibelcamp.

Copyright © Sambåndet 2018