Sammenslåing i Finnmark?

   Svein Hansen. Kåre Eikrem har ledet komitéarbeidet. Han har hatt med seg Harald Nyvoll og Helga Ingebrigtsen fra Vest-Finnmark, og Hans Andreas Kristiansen og Svein Hansen fra Øst-Finnmark. Komiteen foreslår å slå sammen de to kretsene til en krets med felles styre og administrasjon. Innstillingen er sendt til Forbundsstyret og kretsstyrene i Vest-Finnmark Indremisjon […]

 

 Sammenslåing i Finnm...
Svein Hansen.

Kåre Eikrem har ledet komitéarbeidet. Han har hatt med seg Harald Nyvoll og Helga Ingebrigtsen fra Vest-Finnmark, og Hans Andreas Kristiansen og Svein Hansen fra Øst-Finnmark.

Komiteen foreslår å slå sammen de to kretsene til en krets med felles styre og administrasjon. Innstillingen er sendt til Forbundsstyret og kretsstyrene i Vest-Finnmark Indremisjon og Øst-Finnmark Indremisjon. Da Sambåndet gikk i trykken, hadde ikke kretsstyret i Øst-Finnmark hatt møte og behandlet innstillingen. Det hadde imidlertid kretsstyret i Vest-Finnmark og Forbundsstyret.

Det legges opp til at spørsmålet om kretssammenslåing skal avgjøres på ekstraordinært årsmøte for begge kretsene i januar 2006.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.