Sambåndet

Fredag 20. juli 2018
RSS

– Bli med på notene

Av Kjell Hauan  MUSIKALSK MORO: Musikkonsulent Oddvar Tveiten synes musikk beriker forsamlingslivet. Han sprer gladelig noter og musikk videre. (FOTO: KRISTIN TONNING-OLSEN) – Mange steder jeg har vært har det kommet signal om at de ikke vet hva jeg kan tilby eller brukes til. Derfor ønsker jeg å nå ut med informasjon om dette, sier […]

Av admin. Publisert 24. oktober 2005.

Av Kjell Hauan

 - Bli med på notene...
MUSIKALSK MORO: Musikkonsulent Oddvar Tveiten synes musikk beriker forsamlingslivet. Han sprer gladelig noter og musikk videre.
(FOTO: KRISTIN TONNING-OLSEN)

– Mange steder jeg har vært har det kommet signal om at de ikke vet hva jeg kan tilby eller brukes til. Derfor ønsker jeg å nå ut med informasjon om dette, sier Tveiten.

Tilbudet fra musikkonsulenten i Indremisjonsforbundet er tredelt: Sangmøter, temasamlinger og ledersamlinger.

Annerledes møter. – Noen steder har vi et annerledes møte uten egen tale. Bibelvers og små andaktsdrypp blir flettet inn mellom allsangene. Møtene blir tilrettelagt ut fra lokale forhold og variasjoner, og så langt som mulig bruker vi lokale forsangere. Det er også fint om lokale sangkrefter kan delta i møtet, forklarer Tveiten.

Han forteller at han har fått mange positive tilbakemeldinger på disse sangmøtene.

Bevisstgjøring. I temasamlingene ønsker musikkonsulenten å gi hjelp til bevisstgjøring om sangen og musikkens verdi i forsamlingslivet. På ledersamlingene kan man samle ledere i en krets og få tips til nye sanger eller snakke om hvordan man kan arbeide målrettet med kor og forsamlingssang.

– Jeg håper det vi tilbyr kan bli til velsignelse for de lokale forsamlingene, sier Tveiten og legger til:

– Dette er målet med arbeidet mitt.

Vil du og din forsamling benytte dere av musikkonsulenten? Ta kontakt på telefon 56 31 42 48.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

TILBAKEBLIKK – DNA-KONFERANSEN «Ta oss til ethvert sted der det er barn». Slik lyder Awanas bønn til Gud. Og de blir bønnhørt.

KOMMENTAR: Det er grunn til å være skuffet over at Israels ambassade i Norge takket nei til invitasjonen om å være representert under israelsmarkeringen på Lyngdal bibelcamp lørdag.

Israel som moderne stat er 70 år, og lørdag blir det bursdagsfest på Lyngdal Bibelcamp.

TILBAKEBLIKK – Lederkonferansen: Verbene «spurte» og «svarte» brukes langt flere ganger i Bibelen enn ord for å «forkynne».

På sin nye singel spør John-Inge Rolfsnes om hvor stort mangfoldet er i samfunnet.

Copyright © Sambåndet 2018