Sambåndet

Lørdag 24. juni 2017
RSS

– Bli med på notene

Av Kjell Hauan  MUSIKALSK MORO: Musikkonsulent Oddvar Tveiten synes musikk beriker forsamlingslivet. Han sprer gladelig noter og musikk videre. (FOTO: KRISTIN TONNING-OLSEN) – Mange steder jeg har vært har det kommet signal om at de ikke vet hva jeg kan tilby eller brukes til. Derfor ønsker jeg å nå ut med informasjon om dette, sier […]

Av admin. Publisert 24. oktober 2005.

Av Kjell Hauan

 - Bli med på notene...
MUSIKALSK MORO: Musikkonsulent Oddvar Tveiten synes musikk beriker forsamlingslivet. Han sprer gladelig noter og musikk videre.
(FOTO: KRISTIN TONNING-OLSEN)

– Mange steder jeg har vært har det kommet signal om at de ikke vet hva jeg kan tilby eller brukes til. Derfor ønsker jeg å nå ut med informasjon om dette, sier Tveiten.

Tilbudet fra musikkonsulenten i Indremisjonsforbundet er tredelt: Sangmøter, temasamlinger og ledersamlinger.

Annerledes møter. – Noen steder har vi et annerledes møte uten egen tale. Bibelvers og små andaktsdrypp blir flettet inn mellom allsangene. Møtene blir tilrettelagt ut fra lokale forhold og variasjoner, og så langt som mulig bruker vi lokale forsangere. Det er også fint om lokale sangkrefter kan delta i møtet, forklarer Tveiten.

Han forteller at han har fått mange positive tilbakemeldinger på disse sangmøtene.

Bevisstgjøring. I temasamlingene ønsker musikkonsulenten å gi hjelp til bevisstgjøring om sangen og musikkens verdi i forsamlingslivet. På ledersamlingene kan man samle ledere i en krets og få tips til nye sanger eller snakke om hvordan man kan arbeide målrettet med kor og forsamlingssang.

– Jeg håper det vi tilbyr kan bli til velsignelse for de lokale forsamlingene, sier Tveiten og legger til:

– Dette er målet med arbeidet mitt.

Vil du og din forsamling benytte dere av musikkonsulenten? Ta kontakt på telefon 56 31 42 48.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

På Kvinesdal bedehus planlegger ImF- og NLM-foreningene å danne forsamling.

Rallycrossfører Simon Wågø Syversen (24) har plassert henvisning til «Den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen i fronten på bilen.

Med fare for å bli oppfattet som moralist og mørkemann tar jeg pennen fatt.

I sine 40 år som kristenlivsjournalist har Jan Arild Holbek vore oppteken av å ikkje meine noko offentleg. Det har han ikkje tenkt å slutte med no sjølv om han er blitt pensjonist.

Indremisjonskoret er svekket og må ta samling i bunn for å kunne gå videre.

Copyright © Sambåndet 2017