Sambåndet

Søndag 25. juni 2017
RSS

To-årig bibelskole?

  Rektor ved bibelskolen Bildøy, Arnfinn Norheim.FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV) Dette innbefatter også planer for et andreårstilbud ved skolen.Rektor Arnfinn Norheim venter svar fra direktoratet i løpet av november. − Fra høsten 2006 regner vi med å kunne arbeide i samsvar med de nye undervisningsplanene, opplyser Norheim. Undervisningen andre året vil bli spisset inn mot barne- og […]

Av admin. Publisert 2. november 2005.
 To-årig bibelskole?...
Rektor ved bibelskolen Bildøy,
Arnfinn Norheim.
FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV)

Dette innbefatter også planer for et andreårstilbud ved skolen.Rektor Arnfinn Norheim venter svar fra direktoratet i løpet av november.

− Fra høsten 2006 regner vi med å kunne arbeide i samsvar med de nye undervisningsplanene, opplyser Norheim.

Undervisningen andre året vil bli spisset inn mot barne- og ungdomsarbeid, forsamling og ledelse, og forkynnelse og veiledning.

Både Bibelskolestyret og Forbundsstyret har gitt signaler om at en skal arbeide for at Bibelskolen kan bli fagskole. Men Norheim understreker at søknaden som
nå er til behandling ikke gjelder fagskolespørsmålet.

− Arbeidet med å bli fagskole kommer i neste omgang. Men først må vi ha nye undervisningsplaner på plass, sier bibelskolerektoren.

Sambåndet

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

På Kvinesdal bedehus planlegger ImF- og NLM-foreningene å danne forsamling.

Rallycrossfører Simon Wågø Syversen (24) har plassert henvisning til «Den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen i fronten på bilen.

Med fare for å bli oppfattet som moralist og mørkemann tar jeg pennen fatt.

I sine 40 år som kristenlivsjournalist har Jan Arild Holbek vore oppteken av å ikkje meine noko offentleg. Det har han ikkje tenkt å slutte med no sjølv om han er blitt pensjonist.

Indremisjonskoret er svekket og må ta samling i bunn for å kunne gå videre.

Copyright © Sambåndet 2017