Sambåndet

Mandag 23. juli 2018
RSS

To-årig bibelskole?

  Rektor ved bibelskolen Bildøy, Arnfinn Norheim.FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV) Dette innbefatter også planer for et andreårstilbud ved skolen.Rektor Arnfinn Norheim venter svar fra direktoratet i løpet av november. − Fra høsten 2006 regner vi med å kunne arbeide i samsvar med de nye undervisningsplanene, opplyser Norheim. Undervisningen andre året vil bli spisset inn mot barne- og […]

Av admin. Publisert 2. november 2005.
 To-årig bibelskole?...
Rektor ved bibelskolen Bildøy,
Arnfinn Norheim.
FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV)

Dette innbefatter også planer for et andreårstilbud ved skolen.Rektor Arnfinn Norheim venter svar fra direktoratet i løpet av november.

− Fra høsten 2006 regner vi med å kunne arbeide i samsvar med de nye undervisningsplanene, opplyser Norheim.

Undervisningen andre året vil bli spisset inn mot barne- og ungdomsarbeid, forsamling og ledelse, og forkynnelse og veiledning.

Både Bibelskolestyret og Forbundsstyret har gitt signaler om at en skal arbeide for at Bibelskolen kan bli fagskole. Men Norheim understreker at søknaden som
nå er til behandling ikke gjelder fagskolespørsmålet.

− Arbeidet med å bli fagskole kommer i neste omgang. Men først må vi ha nye undervisningsplaner på plass, sier bibelskolerektoren.

Sambåndet

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Ambassadøren kom ikke, men Lyngdal Bibelcamp markerte likevel Israels 70-årsdag.

Det er ingen selvfølge at det er alkoholfritt i kristne sammenhenger, påpeker IOGT.

TILBAKEBLIKK – DNA-KONFERANSEN «Ta oss til ethvert sted der det er barn». Slik lyder Awanas bønn til Gud. Og de blir bønnhørt.

KOMMENTAR: Det er grunn til å være skuffet over at Israels ambassade i Norge takket nei til invitasjonen om å være representert under israelsmarkeringen på Lyngdal bibelcamp lørdag.

Israel som moderne stat er 70 år, og lørdag blir det bursdagsfest på Lyngdal Bibelcamp.

Copyright © Sambåndet 2018