Sambåndet

Torsdag 18. januar 2018
RSS

– Vil ikke være idol!

Av Kristin Tonning Olsen  GRAND OLD MAN: 48 år har han rukket å bli,kristenkjendisen Michael W. Smith.(FOTO: KRISTIN TONNING-OLSEN) – Det er Gud som skal ha applaus. Alt som har skjedd i livet mitt, er Guds verk. Jeg har det perfekte liv selv. Jeg har en fantastisk kone og fem barn. Jeg har foreldrene mine […]

Av admin. Publisert 9. november 2005.

Av Kristin Tonning Olsen

 – Vil ikke være idol...
GRAND OLD MAN: 48 år har han rukket å bli,
kristenkjendisen Michael W. Smith.
(FOTO: KRISTIN TONNING-OLSEN)

– Det er Gud som skal ha applaus. Alt som har skjedd i livet mitt, er Guds verk. Jeg har det perfekte liv selv. Jeg har en fantastisk kone og fem barn. Jeg har foreldrene mine i samme gate som jeg bor. Jeg har også en strålende karriere, og jeg spiller golf med USAs president George W. Bush, sier Smith som nylig var i Norge i forbindelse med sin «Healing Rain World Tour».

Kristenkjendisen sier at han selv har det veldig bra, men innrømmer at han også har hatt sine nedturer. Derfor er det viktig for han å også formidle noe til dem som har det vanskelig.

– Mange har og har hatt det tøft. Jeg vil fortelle dem at Gud er glad i dem og at de betyr noe, sier Smith.

Publikum i tusentall. – Etter konsertene mine, håper jeg at folk har fått med seg et budskap, et håp. Sangene mine handler om beslutninger om liv og død, sier Smith ettertenksomt.

Og håp, det fikk de kanskje med seg, de tusenvis av menneskene som var på konsertene til Smith under verdensturneen hans.

– Jeg har faktisk ikke tall på hvor mange publikummere jeg har hatt på denne turneen. Det var 19.000 i Holland, 5500 i Danmark, 5000 i Royal Albert Hall i England, 5600 i Tyskland. Og 6000 her i Norge. Det er hvert fall det jeg kan komme på nå, sier Smith. Selv er han sliten etter en lang turné. Og nå venter ferie, før Smith skal debutere på film-lerretet i februar.

– Filmen skal hete «Second chance» og skal handle om en prest. Den presten er meg, da. Men mer kan jeg vel ikke si…

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Frivillige vaksne deler timane i denne veka mellom seg i bøn for borna.

2017 ble det nest beste året for sambåndet.no siden målingene startet.

Nils Fredrik Rifsgård er ansatt som ny forsamlingsleder i Frekhaug Indremisjon.

Britt Helen Opstad slutter i Bergen Kristne Bokhandel.

Dagen-redaktør Kari Fure mener man må tørre å snakke om de undertrykkende elementene som finnes i islam.

Copyright © Sambåndet 2018