Sambåndet

Søndag 25. juni 2017
RSS

Telefonstorm etter møtene

  Av Kristin Tonning-Olsen – Folk ringer inn når møtene er ferdige. Vi får veldig mange telefoner, det er voldsomt spennende, sier Marit Stokken. Hun og Irene Krokeide Alnes er for tiden på Valderøy utenfor Ålesund og holder en møteserie. Og mange følger møtene, både på bedehuset og via radio. – Mye folk hører på […]

Av admin. Publisert 16. november 2005.
 Telefonstorm etter m...

Av Kristin Tonning-Olsen

– Folk ringer inn når møtene er ferdige. Vi får veldig mange telefoner, det er voldsomt spennende, sier Marit Stokken. Hun og Irene Krokeide Alnes er for tiden på Valderøy utenfor Ålesund og holder en møteserie. Og mange følger møtene, både på bedehuset og via radio.

– Mye folk hører på radioen og ringer inn etterpå. Da vil svært mange ha forbønn for bygdene de bor i. Jeg tror vi snart har bedt for hver en bygd på Sunnmøre, sier Stokken som nå har holdt møter sammen med Krokeide Alnes på Valderøy i nesten fire uker. Hvor lenge aksjonen varer, er ikke bestemt enda.

– Vi holder på til slutten av uken, så får vi se hva det blir til, sier Stokken som nå egentlig skulle ha befunnet seg i Sogn og Fjordane.

– Av og til blir det endringer i programmet. Det er nå en gang bare slik det er, det går en gang i blant ut over noe annet, sier Stokken. Hun oppfordrer nå folk til å be:

– Be for aksjonen på Valderøy og be også for området rundt.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

På Kvinesdal bedehus planlegger ImF- og NLM-foreningene å danne forsamling.

Rallycrossfører Simon Wågø Syversen (24) har plassert henvisning til «Den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen i fronten på bilen.

Med fare for å bli oppfattet som moralist og mørkemann tar jeg pennen fatt.

I sine 40 år som kristenlivsjournalist har Jan Arild Holbek vore oppteken av å ikkje meine noko offentleg. Det har han ikkje tenkt å slutte med no sjølv om han er blitt pensjonist.

Indremisjonskoret er svekket og må ta samling i bunn for å kunne gå videre.

Copyright © Sambåndet 2017