Sambåndet

Fredag 19. januar 2018
RSS

Telefonstorm etter møtene

  Av Kristin Tonning-Olsen – Folk ringer inn når møtene er ferdige. Vi får veldig mange telefoner, det er voldsomt spennende, sier Marit Stokken. Hun og Irene Krokeide Alnes er for tiden på Valderøy utenfor Ålesund og holder en møteserie. Og mange følger møtene, både på bedehuset og via radio. – Mye folk hører på […]

Av admin. Publisert 16. november 2005.
 Telefonstorm etter m...

Av Kristin Tonning-Olsen

– Folk ringer inn når møtene er ferdige. Vi får veldig mange telefoner, det er voldsomt spennende, sier Marit Stokken. Hun og Irene Krokeide Alnes er for tiden på Valderøy utenfor Ålesund og holder en møteserie. Og mange følger møtene, både på bedehuset og via radio.

– Mye folk hører på radioen og ringer inn etterpå. Da vil svært mange ha forbønn for bygdene de bor i. Jeg tror vi snart har bedt for hver en bygd på Sunnmøre, sier Stokken som nå har holdt møter sammen med Krokeide Alnes på Valderøy i nesten fire uker. Hvor lenge aksjonen varer, er ikke bestemt enda.

– Vi holder på til slutten av uken, så får vi se hva det blir til, sier Stokken som nå egentlig skulle ha befunnet seg i Sogn og Fjordane.

– Av og til blir det endringer i programmet. Det er nå en gang bare slik det er, det går en gang i blant ut over noe annet, sier Stokken. Hun oppfordrer nå folk til å be:

– Be for aksjonen på Valderøy og be også for området rundt.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Frivillige vaksne deler timane i denne veka mellom seg i bøn for borna.

2017 ble det nest beste året for sambåndet.no siden målingene startet.

Nils Fredrik Rifsgård er ansatt som ny forsamlingsleder i Frekhaug Indremisjon.

Britt Helen Opstad slutter i Bergen Kristne Bokhandel.

Dagen-redaktør Kari Fure mener man må tørre å snakke om de undertrykkende elementene som finnes i islam.

Copyright © Sambåndet 2018