Sambåndet

Lørdag 24. juni 2017
RSS

Permisjon light for generalsekretæren

FORDYPNING: Karl Johan Hallaråker skal fra 15. februar jobbe spesielt med tilrettelegging av åndelig lederskap på bedehuset. FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV Av Egill J. Danielsen I perioden 15. februar til 1. september vil generalsekretær Karl Johan Hallaråker være fritatt for en del av de daglige lederoppgavene ved ImFs hovedkontor på Bildøy. Hallaråker skal hovedsakelig fordype seg i […]

Av admin. Publisert 27. desember 2005.
Hallaråker

FORDYPNING: Karl Johan Hallaråker skal fra 15. februar jobbe spesielt med tilrettelegging av åndelig lederskap på bedehuset.
FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV

Av Egill J. Danielsen

I perioden 15. februar til 1. september vil generalsekretær Karl Johan Hallaråker være fritatt for en del av de daglige lederoppgavene ved ImFs hovedkontor på Bildøy. Hallaråker skal hovedsakelig fordype seg i spørsmål om åndelig lederskap på bedehuset. I tillegg skal han jobbe spesielt med økonomi og organisering i ImF – blant annet nyordning av misjonstilskuddet som er kretsenes ”kontingent” til Forbundet sentralt.

Hallaråker har jobbet i 22 år som generalsekretær og rektor på Bildøy, og skulle egentlig  fra 15. februar ha en ren studiepermisjon for kun å jobbe med konkret tilrettelegging av åndelig lederskap og tilsyn i Indremisjonen.
– Manglende avklaring om misjonstilskuddet fra kretsene, samt andre store oppgaver som omorganisering av ImFs skoledrift har imidlertid ført til at det ikke blir en fullstendig permisjon for meg likevel, sier Hallaråker.
Han vil fungere som generalsekretær hele perioden, men en del daglige lederoppgaver på kontoret vil bli delegert til Kjell Hauan.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

På Kvinesdal bedehus planlegger ImF- og NLM-foreningene å danne forsamling.

Rallycrossfører Simon Wågø Syversen (24) har plassert henvisning til «Den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen i fronten på bilen.

Med fare for å bli oppfattet som moralist og mørkemann tar jeg pennen fatt.

I sine 40 år som kristenlivsjournalist har Jan Arild Holbek vore oppteken av å ikkje meine noko offentleg. Det har han ikkje tenkt å slutte med no sjølv om han er blitt pensjonist.

Indremisjonskoret er svekket og må ta samling i bunn for å kunne gå videre.

Copyright © Sambåndet 2017