Sambåndet

Fredag 20. juli 2018
RSS

Permisjon light for generalsekretæren

FORDYPNING: Karl Johan Hallaråker skal fra 15. februar jobbe spesielt med tilrettelegging av åndelig lederskap på bedehuset. FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV Av Egill J. Danielsen I perioden 15. februar til 1. september vil generalsekretær Karl Johan Hallaråker være fritatt for en del av de daglige lederoppgavene ved ImFs hovedkontor på Bildøy. Hallaråker skal hovedsakelig fordype seg i […]

Av admin. Publisert 27. desember 2005.
Hallaråker

FORDYPNING: Karl Johan Hallaråker skal fra 15. februar jobbe spesielt med tilrettelegging av åndelig lederskap på bedehuset.
FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV

Av Egill J. Danielsen

I perioden 15. februar til 1. september vil generalsekretær Karl Johan Hallaråker være fritatt for en del av de daglige lederoppgavene ved ImFs hovedkontor på Bildøy. Hallaråker skal hovedsakelig fordype seg i spørsmål om åndelig lederskap på bedehuset. I tillegg skal han jobbe spesielt med økonomi og organisering i ImF – blant annet nyordning av misjonstilskuddet som er kretsenes ”kontingent” til Forbundet sentralt.

Hallaråker har jobbet i 22 år som generalsekretær og rektor på Bildøy, og skulle egentlig  fra 15. februar ha en ren studiepermisjon for kun å jobbe med konkret tilrettelegging av åndelig lederskap og tilsyn i Indremisjonen.
– Manglende avklaring om misjonstilskuddet fra kretsene, samt andre store oppgaver som omorganisering av ImFs skoledrift har imidlertid ført til at det ikke blir en fullstendig permisjon for meg likevel, sier Hallaråker.
Han vil fungere som generalsekretær hele perioden, men en del daglige lederoppgaver på kontoret vil bli delegert til Kjell Hauan.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

TILBAKEBLIKK – DNA-KONFERANSEN «Ta oss til ethvert sted der det er barn». Slik lyder Awanas bønn til Gud. Og de blir bønnhørt.

KOMMENTAR: Det er grunn til å være skuffet over at Israels ambassade i Norge takket nei til invitasjonen om å være representert under israelsmarkeringen på Lyngdal bibelcamp lørdag.

Israel som moderne stat er 70 år, og lørdag blir det bursdagsfest på Lyngdal Bibelcamp.

TILBAKEBLIKK – Lederkonferansen: Verbene «spurte» og «svarte» brukes langt flere ganger i Bibelen enn ord for å «forkynne».

På sin nye singel spør John-Inge Rolfsnes om hvor stort mangfoldet er i samfunnet.

Copyright © Sambåndet 2018