Sambåndet

Fredag 19. januar 2018
RSS

Permisjon light for generalsekretæren

FORDYPNING: Karl Johan Hallaråker skal fra 15. februar jobbe spesielt med tilrettelegging av åndelig lederskap på bedehuset. FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV Av Egill J. Danielsen I perioden 15. februar til 1. september vil generalsekretær Karl Johan Hallaråker være fritatt for en del av de daglige lederoppgavene ved ImFs hovedkontor på Bildøy. Hallaråker skal hovedsakelig fordype seg i […]

Av admin. Publisert 27. desember 2005.
Hallaråker

FORDYPNING: Karl Johan Hallaråker skal fra 15. februar jobbe spesielt med tilrettelegging av åndelig lederskap på bedehuset.
FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV

Av Egill J. Danielsen

I perioden 15. februar til 1. september vil generalsekretær Karl Johan Hallaråker være fritatt for en del av de daglige lederoppgavene ved ImFs hovedkontor på Bildøy. Hallaråker skal hovedsakelig fordype seg i spørsmål om åndelig lederskap på bedehuset. I tillegg skal han jobbe spesielt med økonomi og organisering i ImF – blant annet nyordning av misjonstilskuddet som er kretsenes ”kontingent” til Forbundet sentralt.

Hallaråker har jobbet i 22 år som generalsekretær og rektor på Bildøy, og skulle egentlig  fra 15. februar ha en ren studiepermisjon for kun å jobbe med konkret tilrettelegging av åndelig lederskap og tilsyn i Indremisjonen.
– Manglende avklaring om misjonstilskuddet fra kretsene, samt andre store oppgaver som omorganisering av ImFs skoledrift har imidlertid ført til at det ikke blir en fullstendig permisjon for meg likevel, sier Hallaråker.
Han vil fungere som generalsekretær hele perioden, men en del daglige lederoppgaver på kontoret vil bli delegert til Kjell Hauan.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Frivillige vaksne deler timane i denne veka mellom seg i bøn for borna.

2017 ble det nest beste året for sambåndet.no siden målingene startet.

Nils Fredrik Rifsgård er ansatt som ny forsamlingsleder i Frekhaug Indremisjon.

Britt Helen Opstad slutter i Bergen Kristne Bokhandel.

Dagen-redaktør Kari Fure mener man må tørre å snakke om de undertrykkende elementene som finnes i islam.

Copyright © Sambåndet 2018