Sambåndet

Tirsdag 14. august 2018
RSS

LUS til røverpris

Av Kristin Tonning-Olsen   BILLIG FERIE: Bildet er fra en LUS-opptreden på Torgalmenningen i Bergen i fjor. I år blir LUS i Molde, 23.-27. juni.FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV – De som er med i et ImF-lag fikk reise til LUS for 250 kroner i fjor sommer. I år kan de også få reise for noen få hundrelapper, er […]

Av admin. Publisert 19. januar 2006.

Av Kristin Tonning-Olsen 

  
BILLIG FERIE: Bildet er fra en LUS-opptreden på Torgalmenningen i Bergen i fjor. I år blir LUS i Molde, 23.-27. juni.
FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV

– De som er med i et ImF-lag fikk reise til LUS for 250 kroner i fjor sommer. I år kan de også få reise for noen få hundrelapper, er gladmeldingen fra landsungdomssekretær Bjarte Hammer Aarland.

– Det eksakte beløpet folk må betale er ikke klart enda, men at de kan få seg en kjempetur til årets beste stevne for en rimelig penge, det er helt sikkert. Grunnen til dette, er at vi får noe som heter frifondmidler som kommer fra Norsk Tipping. Disse midlene dekker bortimot alle kostnadene til deltakerne, sier Hammer Aarland.

Det eneste kriteriet for å benytte seg av tilbudet, er at man er med i et lag som tilhører ImF. Dette kan laget søke om hvis de ikke allerede tilhører organisasjonen. Da er det bare å sende en e-post til Bjarte Hammer Aarland. Og for deg som ikke visste det: LUS går av stabelen 23.-27.juni på Rauma Folkehøgskole, Molde. Blir du med? Meld deg på!
Ring 56 31 42 60 eller send en e-post til Bjarte.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Forkynneren John Piper skrev to nye vers til den kjente sangen «Stor er din trofasthet» for å være komfortabel med at den skulle synges etter hans tale.

Kristne foreninger mottar hvert år 1,7 millioner kroner fra Grasrotandelen til Norsk Tipping. Hadde pengene vært gitt direkte i kollekten, ville summen vært 35 millioner kroner.

Israels ambassadør i Norge, Raphael Schutz, mener Dagbladet har brakt til torgs en antisemittisk karikaturtegning.

Er du interessert i Bibelens historie i blant annet Norge, er Nordisk bibelmuseum i Oslo stedet å oppsøke.

Odd Dubland samanliknar livsgjerninga til Hans Nielsen Hauge i Norge med ord Paulus brukte om Israels kong David.

Copyright © Sambåndet 2018