Sambåndet

Søndag 25. februar 2018
RSS

LUS til røverpris

Av Kristin Tonning-Olsen   BILLIG FERIE: Bildet er fra en LUS-opptreden på Torgalmenningen i Bergen i fjor. I år blir LUS i Molde, 23.-27. juni.FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV – De som er med i et ImF-lag fikk reise til LUS for 250 kroner i fjor sommer. I år kan de også få reise for noen få hundrelapper, er […]

Av admin. Publisert 19. januar 2006.

Av Kristin Tonning-Olsen 

  
BILLIG FERIE: Bildet er fra en LUS-opptreden på Torgalmenningen i Bergen i fjor. I år blir LUS i Molde, 23.-27. juni.
FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV

– De som er med i et ImF-lag fikk reise til LUS for 250 kroner i fjor sommer. I år kan de også få reise for noen få hundrelapper, er gladmeldingen fra landsungdomssekretær Bjarte Hammer Aarland.

– Det eksakte beløpet folk må betale er ikke klart enda, men at de kan få seg en kjempetur til årets beste stevne for en rimelig penge, det er helt sikkert. Grunnen til dette, er at vi får noe som heter frifondmidler som kommer fra Norsk Tipping. Disse midlene dekker bortimot alle kostnadene til deltakerne, sier Hammer Aarland.

Det eneste kriteriet for å benytte seg av tilbudet, er at man er med i et lag som tilhører ImF. Dette kan laget søke om hvis de ikke allerede tilhører organisasjonen. Da er det bare å sende en e-post til Bjarte Hammer Aarland. Og for deg som ikke visste det: LUS går av stabelen 23.-27.juni på Rauma Folkehøgskole, Molde. Blir du med? Meld deg på!
Ring 56 31 42 60 eller send en e-post til Bjarte.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Janne Ferstad skifter jobb. Etter påske blir hun ny daglig leder for Bergen Kristne Bokhandel.

Den Norske Israelsmisjon ønsker kontakt med kristne familier og enkeltpersoner som kan være vertskap for israelsk ungdom som er på reise.

Den verdenskjente vekkelsespredikanten som blant annet omtales som den viktigste evangelisten siden apostelen Paulus, døde onsdag 21. februar, 99 år gammel.

Awanas toppleder er imponert over måten ImF har tatt trosopplæringsopplegget til Norge på, og han har et klart råd for veien videre.

Norsk luthersk misjonssamband vil markere 70-årsjubileet for den israelske staten med seminar og bønn i stedet for flaggheising.

Copyright © Sambåndet 2018