Sambåndet

Lørdag 22. juli 2017
RSS

LUS til røverpris

Av Kristin Tonning-Olsen   BILLIG FERIE: Bildet er fra en LUS-opptreden på Torgalmenningen i Bergen i fjor. I år blir LUS i Molde, 23.-27. juni.FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV – De som er med i et ImF-lag fikk reise til LUS for 250 kroner i fjor sommer. I år kan de også få reise for noen få hundrelapper, er […]

Av admin. Publisert 19. januar 2006.

Av Kristin Tonning-Olsen 

  
BILLIG FERIE: Bildet er fra en LUS-opptreden på Torgalmenningen i Bergen i fjor. I år blir LUS i Molde, 23.-27. juni.
FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV

– De som er med i et ImF-lag fikk reise til LUS for 250 kroner i fjor sommer. I år kan de også få reise for noen få hundrelapper, er gladmeldingen fra landsungdomssekretær Bjarte Hammer Aarland.

– Det eksakte beløpet folk må betale er ikke klart enda, men at de kan få seg en kjempetur til årets beste stevne for en rimelig penge, det er helt sikkert. Grunnen til dette, er at vi får noe som heter frifondmidler som kommer fra Norsk Tipping. Disse midlene dekker bortimot alle kostnadene til deltakerne, sier Hammer Aarland.

Det eneste kriteriet for å benytte seg av tilbudet, er at man er med i et lag som tilhører ImF. Dette kan laget søke om hvis de ikke allerede tilhører organisasjonen. Da er det bare å sende en e-post til Bjarte Hammer Aarland. Og for deg som ikke visste det: LUS går av stabelen 23.-27.juni på Rauma Folkehøgskole, Molde. Blir du med? Meld deg på!
Ring 56 31 42 60 eller send en e-post til Bjarte.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

– Vi må enten bygge eller legge ned campingen etter hvert, sier ImF-leder Erik Furnes.

Dimitri Cubrevic var en av mange kristne ungdommer som forlot området i Latvia der KVS-Bygland er engasjert, på jakt etter et bedre liv. Men han valgte å vende tilbake.

Tarald Ueland er en veteran på Lyngdal Bibelcamp, og i år har han og kona Laila ansvar for programposten Kveldsåpent den første uka.

Ivar Stensland (27) skal jobbe med både forsamlingsarbeid og barne- og ungdomsarbeid og prøve å integrere begge deler.

Etter alt å dømme vil det komme krav om at avstanden mellom «spikerteltene» på campingplasser må økes, men det skjer tidligst fra nyttår.

Copyright © Sambåndet 2017