Sambåndet

Fredag 19. januar 2018
RSS

Sammenslåing i Finnmark

 GOD STEMNING: – Folk på årsmøtet var positive til sammenslåing av kretsene, sier Hans Andreas Kristiansen (til høyre) i interimstyret. Til venstre, tidligere konstituert kretssekretær Svein Hansen.FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV Av Kristin Tonning-Olsen – For oss betyr dette en ny giv i arbeidet, sier Hans Andreas Kristiansen, formann i interimstyret for den nye felles kretsen.– Vi vil nå […]

Av admin. Publisert 30. januar 2006.
  
GOD STEMNING: – Folk på årsmøtet var positive til sammenslåing av kretsene, sier Hans Andreas Kristiansen (til høyre) i interimstyret. Til venstre, tidligere konstituert kretssekretær Svein Hansen.
FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV

Av Kristin Tonning-Olsen

– For oss betyr dette en ny giv i arbeidet, sier Hans Andreas Kristiansen, formann i interimstyret for den nye felles kretsen.
– Vi vil nå få mer helhet i indremisjonsarbeidet vårt her oppe, fortsetter Kristiansen som ser positivt på sammenslåingen.

Finnmark Indremisjon
Lørdag 28. januar ble en merkedag for kretsene Øst-Finnmark og Vest-Finnmark. På et ekstraordinært årsmøte ble det bestemt at kretsene slår seg sammen og blir hetende Finnmark Indremisjon. En komité bestående av representanter for Øst og Vest, samt Kåre Eikrem (som har representert ImF sentralt) har jobbet med spørsmålet om sammenslåing siden oktober 2004. Denne komiteen har foreslått at kretsene slår seg sammen.
– På det ekstraordinære årsmøtet ble det vedtatt med et overveldende flertall at kretsene går for komiteens forslag, sier misjonssekretær Aud Karin Kjølvik, som selv var til stede under årsmøtet.
– Arbeidet i Finnmark har en klar hovedutfordring; rekruttering i ulike stillinger. Over en periode har arbeidet blitt bygget ned og redusert i begge kretser. Så har man kommet til en felles opplevelse at man er nødt til å gjøre noe. Ved å slå seg sammen, kan man få tilført ressurser, mener Kjølvik.

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Frivillige vaksne deler timane i denne veka mellom seg i bøn for borna.

2017 ble det nest beste året for sambåndet.no siden målingene startet.

Nils Fredrik Rifsgård er ansatt som ny forsamlingsleder i Frekhaug Indremisjon.

Britt Helen Opstad slutter i Bergen Kristne Bokhandel.

Dagen-redaktør Kari Fure mener man må tørre å snakke om de undertrykkende elementene som finnes i islam.

Copyright © Sambåndet 2018