Sambåndet

Lørdag 24. juni 2017
RSS

Sammenslåing i Finnmark

 GOD STEMNING: – Folk på årsmøtet var positive til sammenslåing av kretsene, sier Hans Andreas Kristiansen (til høyre) i interimstyret. Til venstre, tidligere konstituert kretssekretær Svein Hansen.FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV Av Kristin Tonning-Olsen – For oss betyr dette en ny giv i arbeidet, sier Hans Andreas Kristiansen, formann i interimstyret for den nye felles kretsen.– Vi vil nå […]

Av admin. Publisert 30. januar 2006.
  
GOD STEMNING: – Folk på årsmøtet var positive til sammenslåing av kretsene, sier Hans Andreas Kristiansen (til høyre) i interimstyret. Til venstre, tidligere konstituert kretssekretær Svein Hansen.
FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV

Av Kristin Tonning-Olsen

– For oss betyr dette en ny giv i arbeidet, sier Hans Andreas Kristiansen, formann i interimstyret for den nye felles kretsen.
– Vi vil nå få mer helhet i indremisjonsarbeidet vårt her oppe, fortsetter Kristiansen som ser positivt på sammenslåingen.

Finnmark Indremisjon
Lørdag 28. januar ble en merkedag for kretsene Øst-Finnmark og Vest-Finnmark. På et ekstraordinært årsmøte ble det bestemt at kretsene slår seg sammen og blir hetende Finnmark Indremisjon. En komité bestående av representanter for Øst og Vest, samt Kåre Eikrem (som har representert ImF sentralt) har jobbet med spørsmålet om sammenslåing siden oktober 2004. Denne komiteen har foreslått at kretsene slår seg sammen.
– På det ekstraordinære årsmøtet ble det vedtatt med et overveldende flertall at kretsene går for komiteens forslag, sier misjonssekretær Aud Karin Kjølvik, som selv var til stede under årsmøtet.
– Arbeidet i Finnmark har en klar hovedutfordring; rekruttering i ulike stillinger. Over en periode har arbeidet blitt bygget ned og redusert i begge kretser. Så har man kommet til en felles opplevelse at man er nødt til å gjøre noe. Ved å slå seg sammen, kan man få tilført ressurser, mener Kjølvik.

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

På Kvinesdal bedehus planlegger ImF- og NLM-foreningene å danne forsamling.

Rallycrossfører Simon Wågø Syversen (24) har plassert henvisning til «Den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen i fronten på bilen.

Med fare for å bli oppfattet som moralist og mørkemann tar jeg pennen fatt.

I sine 40 år som kristenlivsjournalist har Jan Arild Holbek vore oppteken av å ikkje meine noko offentleg. Det har han ikkje tenkt å slutte med no sjølv om han er blitt pensjonist.

Indremisjonskoret er svekket og må ta samling i bunn for å kunne gå videre.

Copyright © Sambåndet 2017