Stor ferieuke i Lyngdal

 KJEMPESAMLING I ImF: Sommerens storsamling i Lyngdal går av stabelen i juli. Her blir det åndelig påfyll, fellesskap og gode møter. Bildet er fra Sommerstevnet 04.FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV Av Kjell Hauan Det er tredje gang Indremisjonsforbundet (ImF) arrangerer sommerstevne i Lyngdal. Denne gangen er stevnet utvidet med en dag. Masse ressurser blir brukt på et allsidig program […]

 Fra ImFs sommerstevne 04 
KJEMPESAMLING I ImF: Sommerens storsamling i Lyngdal går av stabelen i juli. Her blir det åndelig påfyll, fellesskap og gode møter. Bildet er fra Sommerstevnet 04.
FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV

Av Kjell Hauan

Det er tredje gang Indremisjonsforbundet (ImF) arrangerer sommerstevne i Lyngdal. Denne gangen er stevnet utvidet med en dag. Masse ressurser blir brukt på et allsidig program med et kjempegodt barneopplegg, mange aktiviteter og samlinger for tenåringene, bibeltimer og kveldsamlinger. Aud Karin Kjølvik mener programmet favner hele storfamilien fra barna og tenåringene til de eldste.

Nyvinninger
Er det noen spesielle høydepunkter i programmet?
– Det er to nyvinninger. Allerede onsdag kveld får vi besøk av «Han Innante». Han er verdenskjent på Vestlandet for sin treffende, fine humor. Her blir det god humor uten stygge spark og ureine kommentarer. Han vil også dele sitt kristne vitnesbyrd med forsamlingen, så dette blir en god kveld både for hjertet og lattermusklene, lover Aud Karin Kjølvik.
– Den andre nyvinningen er familiekonserten lørdag ettermiddag. Jeg håper dette også blir et høydepunkt. Vi ser fram til å samle små og store i Lyngdals-
hallen for å høre GARNESS med «Jordbærhagen».

Flott ferieuke
Tidligere er det fredagskvelden med «Sangen fra bedehuset» som har samlet mest folk i Lyngdalshallen. Forrige gang var hallen sprengt.
– Denne samlingen er i år flyttet til lørdagskvelden, og vi anbefaler folk å være tidlig ute, sier Kjølvik.
– Jeg har fremhevet noe av det spesielle. Samtidig ønsker vi at Sommerstevnet skal være en god ferieuke i flotte omgivelsen for hele familien, der de kan oppleve fellesskap med andre og høre god forkynnelse og sang og musikk. Hele programmet skal gi en flott totalopplevelse, fastslår misjonssekretæren.
Tema for Sommerstevnet er «Levende håp». Listen over talere og sangere innholder mange navn. Informasjon om ImFs Sommerstevne finnes på ImFs nettsider.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.