Sambåndet

Tirsdag 14. august 2018
RSS

Medierosen til Erik Thorstvedt

    SNILLERE: – Thorstvedt lærer oss å le med, i stedet for å le av. Det er en viktig motvekt til andre reality-programmer der vi lærer mobbekultur og den sterkestes rett, sier Eivind Algrøy (t.v.) i Familie & Medier. FOTO: F&M Det var en glad Thorstvedt som mottok prisen Medierosen fra Familie & Medier under […]

Av admin. Publisert 15. mai 2006.

 

 Erik Thorstvedt  
SNILLERE: – Thorstvedt lærer oss å le med, i stedet for å le av. Det er en viktig motvekt til andre reality-programmer der vi lærer mobbekultur og den sterkestes rett, sier Eivind Algrøy (t.v.) i Familie & Medier. FOTO: F&M

Det var en glad Thorstvedt som mottok prisen Medierosen fra Familie & Medier under Nordiske Mediedager i Bergen, nylig. Thorstvedt fikk overlevert prisen like før Gullruten lørdag, hvor han var med å hente inn to andre priser.
Da ”Heia Tufte” ble lansert var det ett av få realityprogram som ikke hadde et element av mobbing eller innbyrdes konfliktskaping i seg. Thorstvedt tror mange mediefolk ble overrasket over mangelen på ”onde” elementer.
– Jeg tror nok enkelte ikke helt forstod hvordan noe slikt kunne bli en suksess. Nå har vi imidlertid vist at et så positivt realityprogram også kan selge, sier Thorstvedt til Familie & Medier.
Medierosen deles ut vår og høst til en person eller en redaksjon som har fremhevet det gode i mediene. Familie & Medier har lagt merke til Thorstvedts klare standpunkt og tro på menneskers potensial. I møte med pressen har han uredd frontet et positivt menneskesyn. KPK.

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Forkynneren John Piper skrev to nye vers til den kjente sangen «Stor er din trofasthet» for å være komfortabel med at den skulle synges etter hans tale.

Kristne foreninger mottar hvert år 1,7 millioner kroner fra Grasrotandelen til Norsk Tipping. Hadde pengene vært gitt direkte i kollekten, ville summen vært 35 millioner kroner.

Israels ambassadør i Norge, Raphael Schutz, mener Dagbladet har brakt til torgs en antisemittisk karikaturtegning.

Er du interessert i Bibelens historie i blant annet Norge, er Nordisk bibelmuseum i Oslo stedet å oppsøke.

Odd Dubland samanliknar livsgjerninga til Hans Nielsen Hauge i Norge med ord Paulus brukte om Israels kong David.

Copyright © Sambåndet 2018