Sambåndet

Fredag 18. august 2017
RSS

Spennende Superblinkland

 GAV MERSMAK: Mange av barna som prøvde aktivitetene på superblink.no ville bli klubbmedlemmer. FOTO: LISBETH HJORTLAND Av Kjell Hauan Barnas kassettklubb fra Norea Mediemisjon og barnebladet Blink med sine nettsider, har nå blitt til Superblink. Indremisjonsforbundet har samarbeidet med Norsk Luthersk Misjonssamband om Blink, og blir også samarbeidspartner i Superblink. MedieklubbSuperblink er en medieklubb for […]

Av admin. Publisert 24. mai 2006.

  
GAV MERSMAK: Mange av barna som prøvde aktivitetene på superblink.no ville bli klubbmedlemmer.
FOTO: LISBETH HJORTLAND

Av Kjell Hauan

Barnas kassettklubb fra Norea Mediemisjon og barnebladet Blink med sine nettsider, har nå blitt til Superblink. Indremisjonsforbundet har samarbeidet med Norsk Luthersk Misjonssamband om Blink, og blir også samarbeidspartner i Superblink.

Medieklubb
Superblink er en medieklubb for barn mellom 5 og 15 år. Klubbmedlemmene får årlig tilsendt 10 klubbaviser og fire CD-er. I tillegg har klubben en nettside.
På superblink.no kan man bevege seg i Superblinkland sammen med maskoten Linkus. Her kan man blant annet gå til klubbhuset for å se film og lytte til hørespill, reise i tidsmaskinen eller laste ned lydfiler med hørespill og fortellinger til MP3-spilleren. På lanseringsfesten i Oslo i mai, var det mange entusiastiske barn som prøvekjørte sidene, og flere sa at de skulle rett hjem og melde seg inn i klubben etterpå.
Superblinkland er en verden full av spennende aktiviteter, alt med Jesus og misjonen som et mer eller mindre synlig bakteppe. Noen av de spennende tingene krever passord og er bare for klubbmedlemmene.

Målet er 7500
– Dette er et opplegg tilpasset tiden og det barn er opptatt av, sier barnekonsulent i Norea Mediemisjon Brit Kari Urdal til KPK. Hun har sammen med Frida Blaker redaktøransvaret for Superblink.
De 5500 som til nå har abonnert på barnebladet Blink, blir medlemmer i Superblink. Men Urdal håper på at kampanjer som nå settes i gang vil gi 2000 nye medlemmer.

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017