Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

Spennende Superblinkland

 GAV MERSMAK: Mange av barna som prøvde aktivitetene på superblink.no ville bli klubbmedlemmer. FOTO: LISBETH HJORTLAND Av Kjell Hauan Barnas kassettklubb fra Norea Mediemisjon og barnebladet Blink med sine nettsider, har nå blitt til Superblink. Indremisjonsforbundet har samarbeidet med Norsk Luthersk Misjonssamband om Blink, og blir også samarbeidspartner i Superblink. MedieklubbSuperblink er en medieklubb for […]

Av admin. Publisert 24. mai 2006.

  
GAV MERSMAK: Mange av barna som prøvde aktivitetene på superblink.no ville bli klubbmedlemmer.
FOTO: LISBETH HJORTLAND

Av Kjell Hauan

Barnas kassettklubb fra Norea Mediemisjon og barnebladet Blink med sine nettsider, har nå blitt til Superblink. Indremisjonsforbundet har samarbeidet med Norsk Luthersk Misjonssamband om Blink, og blir også samarbeidspartner i Superblink.

Medieklubb
Superblink er en medieklubb for barn mellom 5 og 15 år. Klubbmedlemmene får årlig tilsendt 10 klubbaviser og fire CD-er. I tillegg har klubben en nettside.
På superblink.no kan man bevege seg i Superblinkland sammen med maskoten Linkus. Her kan man blant annet gå til klubbhuset for å se film og lytte til hørespill, reise i tidsmaskinen eller laste ned lydfiler med hørespill og fortellinger til MP3-spilleren. På lanseringsfesten i Oslo i mai, var det mange entusiastiske barn som prøvekjørte sidene, og flere sa at de skulle rett hjem og melde seg inn i klubben etterpå.
Superblinkland er en verden full av spennende aktiviteter, alt med Jesus og misjonen som et mer eller mindre synlig bakteppe. Noen av de spennende tingene krever passord og er bare for klubbmedlemmene.

Målet er 7500
– Dette er et opplegg tilpasset tiden og det barn er opptatt av, sier barnekonsulent i Norea Mediemisjon Brit Kari Urdal til KPK. Hun har sammen med Frida Blaker redaktøransvaret for Superblink.
De 5500 som til nå har abonnert på barnebladet Blink, blir medlemmer i Superblink. Men Urdal håper på at kampanjer som nå settes i gang vil gi 2000 nye medlemmer.

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018