Sambåndet

Søndag 20. august 2017
RSS

Ny kretssekretær i Sogn og Fjordane

 UNG OG LOVENDE: Jostein Sameien er den nye kretssekretæren i Sogn og Fjordane Indremisjon.FOTO: EGILL J. DANIELSEN Av Torunn Hvale Sameien vokste opp i Japan der misjon nærmest kom inn med morsmelka. Jostein har utdannelse fra Fjellhaug Misjonshøgskole og har erfaring både som kateket, feltprest og ungdomsarbeider. – Det blir spennende å reise rundt, bli […]

Av admin. Publisert 9. juni 2006.
  
UNG OG LOVENDE: Jostein Sameien er den nye kretssekretæren i Sogn og Fjordane Indremisjon.
FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Av Torunn Hvale

Sameien vokste opp i Japan der misjon nærmest kom inn med morsmelka. Jostein har utdannelse fra Fjellhaug Misjonshøgskole og har erfaring både som kateket, feltprest og ungdomsarbeider.
– Det blir spennende å reise rundt, bli kjent med nye folk og sette seg inn i arbeidet ImF driver her. Det å bli brukt av Gud der han vil ha meg, er nærmest et kall jeg fikk på ungdomsskolen. Og uransakelig har Herrens veier vært for meg etter det, sier den nye kretssekretæren som har fått sitt nye bosted i Luster-bygda i Sogn.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017