Sambåndet

Lørdag 17. mars 2018
RSS

Ny kretssekretær i Sogn og Fjordane

 UNG OG LOVENDE: Jostein Sameien er den nye kretssekretæren i Sogn og Fjordane Indremisjon.FOTO: EGILL J. DANIELSEN Av Torunn Hvale Sameien vokste opp i Japan der misjon nærmest kom inn med morsmelka. Jostein har utdannelse fra Fjellhaug Misjonshøgskole og har erfaring både som kateket, feltprest og ungdomsarbeider. – Det blir spennende å reise rundt, bli […]

Av admin. Publisert 9. juni 2006.
  
UNG OG LOVENDE: Jostein Sameien er den nye kretssekretæren i Sogn og Fjordane Indremisjon.
FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Av Torunn Hvale

Sameien vokste opp i Japan der misjon nærmest kom inn med morsmelka. Jostein har utdannelse fra Fjellhaug Misjonshøgskole og har erfaring både som kateket, feltprest og ungdomsarbeider.
– Det blir spennende å reise rundt, bli kjent med nye folk og sette seg inn i arbeidet ImF driver her. Det å bli brukt av Gud der han vil ha meg, er nærmest et kall jeg fikk på ungdomsskolen. Og uransakelig har Herrens veier vært for meg etter det, sier den nye kretssekretæren som har fått sitt nye bosted i Luster-bygda i Sogn.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018