Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

Respons med ny cd

   OOOAAAA: Erlend Gjære (20), Anna Bakke (19) og Hanne Eline Erdal Heggheim (18) kan alle sangene på cden utenat. FOTO: KRISTIN TONNING-OLSEN Av Kristin Tonning-Olsen Vi har øvd veldig, veldig masse. Det har vært hardt arbeid, røper Anna Bakke, Erlend Gjære og Hanne Eline Erdal Heggheim. De er alle tre med i Respons, koret […]

Av admin. Publisert 9. juni 2006.

 

  
OOOAAAA: Erlend Gjære (20), Anna Bakke (19) og Hanne Eline Erdal Heggheim (18) kan alle sangene på cden utenat.
FOTO: KRISTIN TONNING-OLSEN

Av Kristin Tonning-Olsen

Vi har øvd veldig, veldig masse. Det har vært hardt arbeid, røper Anna Bakke, Erlend Gjære og Hanne Eline Erdal Heggheim. De er alle tre med i Respons, koret fra Ålesund som er et av Norges største ungdomsgospelkor.
– Denne cden er vi veldig stolt av. Den er den tredje cden koret har spilt inn, sier de tre musikalske sangerne.

– Utrolig kjekt!
Ideen til en ny plate ble født for knapt et år siden, da koret var på sommertur.
– Vi snakket om hva vi skulle gjøre til høsten med koret. Og da fant vi ut at vi hadde lyst til å spille inn cd, sier Anna, som sitter i korstyret.
– Det har vært utrolig kjekt å spille inn denne cden. Folk i koret har fått en ekstra driv, og vi har blitt bedre som kor, mener Hanne Eline. Alle tre synes de det har vært moro å gjøre et slikt prosjekt sammen, og kan ikke få skrytt nok av dirigent Jeanette Stigen, produsent Birgitte Velsvik og musikalsk leder Arild Berstad.
– Arild har skrevet de aller fleste sangene på plata. Det er en veldig variert plate, med gospel, pop, jazz og soul, sier Erlend som har én oppfordring til Sambåndets lesere:
– Løp og kjøp! Vi selger cden på flere kristne bokhandlere.

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018