Sambåndet

Fredag 18. august 2017
RSS

Respons med ny cd

   OOOAAAA: Erlend Gjære (20), Anna Bakke (19) og Hanne Eline Erdal Heggheim (18) kan alle sangene på cden utenat. FOTO: KRISTIN TONNING-OLSEN Av Kristin Tonning-Olsen Vi har øvd veldig, veldig masse. Det har vært hardt arbeid, røper Anna Bakke, Erlend Gjære og Hanne Eline Erdal Heggheim. De er alle tre med i Respons, koret […]

Av admin. Publisert 9. juni 2006.

 

  
OOOAAAA: Erlend Gjære (20), Anna Bakke (19) og Hanne Eline Erdal Heggheim (18) kan alle sangene på cden utenat.
FOTO: KRISTIN TONNING-OLSEN

Av Kristin Tonning-Olsen

Vi har øvd veldig, veldig masse. Det har vært hardt arbeid, røper Anna Bakke, Erlend Gjære og Hanne Eline Erdal Heggheim. De er alle tre med i Respons, koret fra Ålesund som er et av Norges største ungdomsgospelkor.
– Denne cden er vi veldig stolt av. Den er den tredje cden koret har spilt inn, sier de tre musikalske sangerne.

– Utrolig kjekt!
Ideen til en ny plate ble født for knapt et år siden, da koret var på sommertur.
– Vi snakket om hva vi skulle gjøre til høsten med koret. Og da fant vi ut at vi hadde lyst til å spille inn cd, sier Anna, som sitter i korstyret.
– Det har vært utrolig kjekt å spille inn denne cden. Folk i koret har fått en ekstra driv, og vi har blitt bedre som kor, mener Hanne Eline. Alle tre synes de det har vært moro å gjøre et slikt prosjekt sammen, og kan ikke få skrytt nok av dirigent Jeanette Stigen, produsent Birgitte Velsvik og musikalsk leder Arild Berstad.
– Arild har skrevet de aller fleste sangene på plata. Det er en veldig variert plate, med gospel, pop, jazz og soul, sier Erlend som har én oppfordring til Sambåndets lesere:
– Løp og kjøp! Vi selger cden på flere kristne bokhandlere.

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017