Sambåndet

Mandag 23. juli 2018
RSS

Søker lærere til byggfag

   POPULÆRT FAG: Elevtallet på byggfaget tilsier at det er en attraktiv linje. Rektor ved KVS-Bygland, Ommund Tveit, kan tilby spennende lærerstillinger for dem som vil arbeide med ungdom.FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV Av Kjell Hauan Rektor Ommund Tveit er litt bekymret. Da Sambåndet snakket med han i slutten av mai, var ennå tre undervisningsstillinger i byggfag ubesatt.– Vi […]

Av admin. Publisert 9. juni 2006.

 

  
POPULÆRT FAG: Elevtallet på byggfaget tilsier at det er en attraktiv linje. Rektor ved KVS-Bygland, Ommund Tveit, kan tilby spennende lærerstillinger for dem som vil arbeide med ungdom.
FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV

Av Kjell Hauan

Rektor Ommund Tveit er litt bekymret. Da Sambåndet snakket med han i slutten av mai, var ennå tre undervisningsstillinger i byggfag ubesatt.
– Vi utvider med en stilling på byggfag. Samtidig er det en som skal ha permisjon og en som slutter.
Slik forklarer Ommund Tveit årsaken til at de nå har tre ledige stillinger. Han oppfordrer folk til å søke stillingene.
– Kanskje det er noen som ikke våger å søke fordi de ikke har lærerutdannelse. Men folk med fagbrev kan søke, opplyser rektoren.
– Dette er en mulighet til å kombinere håndverk og misjonstjeneste. Kanskje er det noen som kjenner et kall til å tjene Gud, men de kan ikke tenke seg å bli predikant. Da er KVS-Bygland et godt alternativ, mener Ommund Tveit, som også oppfordrer misjonsfolket til å be for skolen.

Elgjakt i arbeidstida.
Elevtilgangen skulle tilsi at KVS-rektoren kan tilby arbeid på en populær skole. Alt tyder på at det blir helt fullt neste skoleår, det vil si over 70 elever. Men han har mer å friste med.
– Det er store muligheter for dem som er interessert i jakt og fiske. Vi har hytter med fiskevann på heia. En kan til og med gå på elgjakt i arbeidstida! Vi kan tilby en kristen arbeidsplass med store muligheter for den som er interessert i å arbeide med ungdom. Og Bygland er et fint sted å bo, reklamerer Ommund Tveit som selv flyttet til bygda da han ble ansatt ved skolen.

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Ambassadøren kom ikke, men Lyngdal Bibelcamp markerte likevel Israels 70-årsdag.

Det er ingen selvfølge at det er alkoholfritt i kristne sammenhenger, påpeker IOGT.

TILBAKEBLIKK – DNA-KONFERANSEN «Ta oss til ethvert sted der det er barn». Slik lyder Awanas bønn til Gud. Og de blir bønnhørt.

KOMMENTAR: Det er grunn til å være skuffet over at Israels ambassade i Norge takket nei til invitasjonen om å være representert under israelsmarkeringen på Lyngdal bibelcamp lørdag.

Israel som moderne stat er 70 år, og lørdag blir det bursdagsfest på Lyngdal Bibelcamp.

Copyright © Sambåndet 2018