Sambåndet

Søndag 25. juni 2017
RSS

Søker lærere til byggfag

   POPULÆRT FAG: Elevtallet på byggfaget tilsier at det er en attraktiv linje. Rektor ved KVS-Bygland, Ommund Tveit, kan tilby spennende lærerstillinger for dem som vil arbeide med ungdom.FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV Av Kjell Hauan Rektor Ommund Tveit er litt bekymret. Da Sambåndet snakket med han i slutten av mai, var ennå tre undervisningsstillinger i byggfag ubesatt.– Vi […]

Av admin. Publisert 9. juni 2006.

 

  
POPULÆRT FAG: Elevtallet på byggfaget tilsier at det er en attraktiv linje. Rektor ved KVS-Bygland, Ommund Tveit, kan tilby spennende lærerstillinger for dem som vil arbeide med ungdom.
FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV

Av Kjell Hauan

Rektor Ommund Tveit er litt bekymret. Da Sambåndet snakket med han i slutten av mai, var ennå tre undervisningsstillinger i byggfag ubesatt.
– Vi utvider med en stilling på byggfag. Samtidig er det en som skal ha permisjon og en som slutter.
Slik forklarer Ommund Tveit årsaken til at de nå har tre ledige stillinger. Han oppfordrer folk til å søke stillingene.
– Kanskje det er noen som ikke våger å søke fordi de ikke har lærerutdannelse. Men folk med fagbrev kan søke, opplyser rektoren.
– Dette er en mulighet til å kombinere håndverk og misjonstjeneste. Kanskje er det noen som kjenner et kall til å tjene Gud, men de kan ikke tenke seg å bli predikant. Da er KVS-Bygland et godt alternativ, mener Ommund Tveit, som også oppfordrer misjonsfolket til å be for skolen.

Elgjakt i arbeidstida.
Elevtilgangen skulle tilsi at KVS-rektoren kan tilby arbeid på en populær skole. Alt tyder på at det blir helt fullt neste skoleår, det vil si over 70 elever. Men han har mer å friste med.
– Det er store muligheter for dem som er interessert i jakt og fiske. Vi har hytter med fiskevann på heia. En kan til og med gå på elgjakt i arbeidstida! Vi kan tilby en kristen arbeidsplass med store muligheter for den som er interessert i å arbeide med ungdom. Og Bygland er et fint sted å bo, reklamerer Ommund Tveit som selv flyttet til bygda da han ble ansatt ved skolen.

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

På Kvinesdal bedehus planlegger ImF- og NLM-foreningene å danne forsamling.

Rallycrossfører Simon Wågø Syversen (24) har plassert henvisning til «Den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen i fronten på bilen.

Med fare for å bli oppfattet som moralist og mørkemann tar jeg pennen fatt.

I sine 40 år som kristenlivsjournalist har Jan Arild Holbek vore oppteken av å ikkje meine noko offentleg. Det har han ikkje tenkt å slutte med no sjølv om han er blitt pensjonist.

Indremisjonskoret er svekket og må ta samling i bunn for å kunne gå videre.

Copyright © Sambåndet 2017