Sambåndet

Fredag 18. august 2017
RSS

Nye fusjonsdrøftinger?

 NEDGANG: Antall foreninger er synkende for organisasjonen som driver betelskipet Elieser 6. FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV Av Kjell Hauan Sjømannskirken i Oslo og Oslo og Østfold krets har fremmet forslag til landsmøte i Den indre Sjømannsmisjon (DISM) om å inngå fusjonsdrøftinger med Indremisjonsforbundet. Det forrige landsmøtet avviste et fusjonsforslag fra en veivalgskomité. Nå må landsmøtet nok en […]

Av admin. Publisert 21. juni 2006.

  
NEDGANG: Antall foreninger er synkende for organisasjonen som driver betelskipet Elieser 6.
FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV

Av Kjell Hauan

Sjømannskirken i Oslo og Oslo og Østfold krets har fremmet forslag til landsmøte i Den indre Sjømannsmisjon (DISM) om å inngå fusjonsdrøftinger med Indremisjonsforbundet. Det forrige landsmøtet avviste et fusjonsforslag fra en veivalgskomité. Nå må landsmøtet nok en gang ta stilling til denne saken.
I følge Vårt Land, vekker forslaget sterke reaksjoner i deler av misjonsfolket. Men nestleder i styret for Oslo Sjømannskirke og tidligere landsstyreleder Jan Paus sier til Kystradioen at medlemstallet og antall foreninger er synkende og at organisasjonen nærmest kan bli helt borte om ikke noe blir gjort.
Landsmøtet i DISM holdes på Bibelskolen Bildøy Bergen i begynnelsen av august.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017