Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

Nye fusjonsdrøftinger?

 NEDGANG: Antall foreninger er synkende for organisasjonen som driver betelskipet Elieser 6. FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV Av Kjell Hauan Sjømannskirken i Oslo og Oslo og Østfold krets har fremmet forslag til landsmøte i Den indre Sjømannsmisjon (DISM) om å inngå fusjonsdrøftinger med Indremisjonsforbundet. Det forrige landsmøtet avviste et fusjonsforslag fra en veivalgskomité. Nå må landsmøtet nok en […]

Av admin. Publisert 21. juni 2006.

  
NEDGANG: Antall foreninger er synkende for organisasjonen som driver betelskipet Elieser 6.
FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV

Av Kjell Hauan

Sjømannskirken i Oslo og Oslo og Østfold krets har fremmet forslag til landsmøte i Den indre Sjømannsmisjon (DISM) om å inngå fusjonsdrøftinger med Indremisjonsforbundet. Det forrige landsmøtet avviste et fusjonsforslag fra en veivalgskomité. Nå må landsmøtet nok en gang ta stilling til denne saken.
I følge Vårt Land, vekker forslaget sterke reaksjoner i deler av misjonsfolket. Men nestleder i styret for Oslo Sjømannskirke og tidligere landsstyreleder Jan Paus sier til Kystradioen at medlemstallet og antall foreninger er synkende og at organisasjonen nærmest kan bli helt borte om ikke noe blir gjort.
Landsmøtet i DISM holdes på Bibelskolen Bildøy Bergen i begynnelsen av august.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018