Sambåndet

Søndag 20. august 2017
RSS

Pit Stop i medvind

  I BETLEHEM: Jarle Haugland viser stolt frem Pit Stop t-skjorten for 2006.FOTO: EGILL J. DANIELSEN Av EGILL J. DANIELSEN Om årets LUS ble avlyst er det slett ikke bare nedtur i ungdomsarbeidet i ImF. Pit Stop er et relativt nytt konsept som samler mange. For tredje år på rad arrangeres det i Betlehem, denne gang […]

Av admin. Publisert 17. juli 2006.
   
I BETLEHEM: Jarle Haugland viser stolt frem Pit Stop t-skjorten for 2006.
FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Av EGILL J. DANIELSEN

Om årets LUS ble avlyst er det slett ikke bare nedtur i ungdomsarbeidet i ImF. Pit Stop er et relativt nytt konsept som samler mange. For tredje år på rad arrangeres det i Betlehem, denne gang 22.-24. september.
– Vi har helt tydelig truffet noe som har vært viktig, sier Jarle Haugland i arrangementskomitéen.
Han forklarer at Pit Stop er en utrustningshelg med tanke på å bygge ungdomsarbeid.
– Vi vil at Norge skal vinnes for Jesus. Alt på Pit Stop er spisset inn mot dette. De som kommer skal styrkes til å dra hjem til sine forsamlinger og levendegjøre denne visjonen. Slik skal Pit Stop også komme lokalforsamlingene til gode, sier Jarle.
Årets samling har temaet ”Disippel 24/7”. Det handler ifølge Jarle om hvordan leve som kristen hele døgnet, syv dager i uken.
– Pit Stop handler om hvordan leve som et kristent fellesskap eller menighet til en hver tid. Vi vil fokusere på at vi alle er lemmer på legemet og alltid står i et forhold til hverandre og Jesus.
Talere på utrustningshelgen dette året blir Jarle selv, samt Roald Kvam, lærer ved Bibelskolen Bildøy.
Pit Stop arrangeres av ImF og Bergens Indremsjon. Medarrangører er Bibelskolen Bildøy, Framnes kristne videregående skole, Midthordland Indremisjon og Nordhordland Indremisjon.
Se stevnets egen nettside ved å klikke på Pit Stop-annonsen på www.imf.no 

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017