Sambåndet

Lørdag 17. mars 2018
RSS

Pit Stop i medvind

  I BETLEHEM: Jarle Haugland viser stolt frem Pit Stop t-skjorten for 2006.FOTO: EGILL J. DANIELSEN Av EGILL J. DANIELSEN Om årets LUS ble avlyst er det slett ikke bare nedtur i ungdomsarbeidet i ImF. Pit Stop er et relativt nytt konsept som samler mange. For tredje år på rad arrangeres det i Betlehem, denne gang […]

Av admin. Publisert 17. juli 2006.
   
I BETLEHEM: Jarle Haugland viser stolt frem Pit Stop t-skjorten for 2006.
FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Av EGILL J. DANIELSEN

Om årets LUS ble avlyst er det slett ikke bare nedtur i ungdomsarbeidet i ImF. Pit Stop er et relativt nytt konsept som samler mange. For tredje år på rad arrangeres det i Betlehem, denne gang 22.-24. september.
– Vi har helt tydelig truffet noe som har vært viktig, sier Jarle Haugland i arrangementskomitéen.
Han forklarer at Pit Stop er en utrustningshelg med tanke på å bygge ungdomsarbeid.
– Vi vil at Norge skal vinnes for Jesus. Alt på Pit Stop er spisset inn mot dette. De som kommer skal styrkes til å dra hjem til sine forsamlinger og levendegjøre denne visjonen. Slik skal Pit Stop også komme lokalforsamlingene til gode, sier Jarle.
Årets samling har temaet ”Disippel 24/7”. Det handler ifølge Jarle om hvordan leve som kristen hele døgnet, syv dager i uken.
– Pit Stop handler om hvordan leve som et kristent fellesskap eller menighet til en hver tid. Vi vil fokusere på at vi alle er lemmer på legemet og alltid står i et forhold til hverandre og Jesus.
Talere på utrustningshelgen dette året blir Jarle selv, samt Roald Kvam, lærer ved Bibelskolen Bildøy.
Pit Stop arrangeres av ImF og Bergens Indremsjon. Medarrangører er Bibelskolen Bildøy, Framnes kristne videregående skole, Midthordland Indremisjon og Nordhordland Indremisjon.
Se stevnets egen nettside ved å klikke på Pit Stop-annonsen på www.imf.no 

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018