Sambåndet

Lørdag 17. mars 2018
RSS

Ny bok om sangforfattere

   NY BOK: Lyset fra GolgataILLUSTRASJON: BOKOMSLAG Av Egill J. Danielsen Radiopastor og forfatter Johnn R. Hardang har tatt utgangspunkt én sang fra hver av forfatterne. Han forteller om hvordan sangene ble til, tar med glimt fra forfatterens liv. Ifølge en pressemelding fra Sambåndet Forlag er boken et funn for alle som er glade i […]

Av admin. Publisert 26. juli 2006.

 

  
NY BOK: Lyset fra Golgata
ILLUSTRASJON: BOKOMSLAG

Av Egill J. Danielsen

Radiopastor og forfatter Johnn R. Hardang har tatt utgangspunkt én sang fra hver av forfatterne. Han forteller om hvordan sangene ble til, tar med glimt fra forfatterens liv.
Ifølge en pressemelding fra Sambåndet Forlag er boken et funn for alle som er glade i kristen sang, og en ressursbok for møteledere og foreningsledere.
De fleste forfatterne som er omtalt i boken er ikke spesielt berømte, men har skrevet sanger som blir brukt mye. Av sangene som er omtalt er ”O, bli hos meg” og ”Hvilken venn vi har i Jesus”. 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018