Sambåndet

Søndag 20. august 2017
RSS

Ny bok om sangforfattere

   NY BOK: Lyset fra GolgataILLUSTRASJON: BOKOMSLAG Av Egill J. Danielsen Radiopastor og forfatter Johnn R. Hardang har tatt utgangspunkt én sang fra hver av forfatterne. Han forteller om hvordan sangene ble til, tar med glimt fra forfatterens liv. Ifølge en pressemelding fra Sambåndet Forlag er boken et funn for alle som er glade i […]

Av admin. Publisert 26. juli 2006.

 

  
NY BOK: Lyset fra Golgata
ILLUSTRASJON: BOKOMSLAG

Av Egill J. Danielsen

Radiopastor og forfatter Johnn R. Hardang har tatt utgangspunkt én sang fra hver av forfatterne. Han forteller om hvordan sangene ble til, tar med glimt fra forfatterens liv.
Ifølge en pressemelding fra Sambåndet Forlag er boken et funn for alle som er glade i kristen sang, og en ressursbok for møteledere og foreningsledere.
De fleste forfatterne som er omtalt i boken er ikke spesielt berømte, men har skrevet sanger som blir brukt mye. Av sangene som er omtalt er ”O, bli hos meg” og ”Hvilken venn vi har i Jesus”. 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017