Sambåndet

Fredag 18. august 2017
RSS

Her blir det neste Sommerstevnet

 NYTT SAMLINGSSTED: – Her skal vi bygge hallen som vil gi godt rom for ImFs Sommerstevne i 2008, sier administrasjonsleder Thorbjørn Nøtland.FOTO: KJELL HAUAN Av Kjell Hauan Administrasjonsleder Thorbjørn Nøtland ved KVS-Lyngdal ser fram til et år med hektisk byggeaktivitet. Målet er å være ferdig med ridehall, flerbrukshall og nytt fjøs til fellesferien i 2007.– […]

Av admin. Publisert 27. juli 2006.
  
NYTT SAMLINGSSTED: – Her skal vi bygge hallen som vil gi godt rom for ImFs Sommerstevne i 2008, sier administrasjonsleder Thorbjørn Nøtland.
FOTO: KJELL HAUAN

Av Kjell Hauan

Administrasjonsleder Thorbjørn Nøtland ved KVS-Lyngdal ser fram til et år med hektisk byggeaktivitet. Målet er å være ferdig med ridehall, flerbrukshall og nytt fjøs til fellesferien i 2007.
– Vi håper å kunne sette i gang grunnarbeidene til flerbrukshallen i september slik at den kan stå ferdig til fellesferien neste sommer. Men starttidspunktet er avhengig av om vi får de formelle tingene på plass. Dette gjelder blant annet forhåndsgodkjenning fra departementet for at vi skal få utbetalt tippemidler, forteller administrasjonslederen.

Plass til 2000
Flerbrukshallen blir skolens nye storstue som kommer både elever og misjonsfolket til gode. Hallen blir 65 meter lang og 35 meter bred, og rommer håndballbane, treningsbane for fotball med kunstgressdekke, garderobeanlegg og tribuner. Gjøres hallen om til møtehall, har den plass til 2000 personer. Dermed vil den bedre kunne huse ImFs Sommerstevne som hittil har hatt kveldsmøtene i den noe for trange Lyngdalshallen som tar ca 1500 mennesker. I tillegg vil det i den nye hallen være store vrimlearealer.
Thorbjørn Nøtland synes det er hyggelig med den støtten skolen har fått fra det lokale næringslivet.
– Flere lokale firmaer har sagt at de ønsker å støtte oss med bygging av hallen. Det gjør at vi sparer store beløp ved at vi har får gode rabatter fra lokale leverandører.

Teamarbeid
KVS-Lyngdal opplever forøvrig en positiv trend for tiden. Thorbjørn Nøtland forteller at 230 elever har tatt imot skoleplass neste skoleår. Dette er ny rekord. Disse elevene kan i løpet av høsten ta i bruk ny ridehall. Til våren kan de være med å lede kyrne inn i det nye fjøset. Og de som fortsetter neste skoleår kan boltre seg i den nye idrettshallen.
– Det er godt teamarbeid som gjør at vi kan realisere disse prosjektene. Mange har bidratt i planleggingen av byggeprosjektene, poengterer Thorbjørn Nøtland til slutt.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017