Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

Vellykket sommerstevne

 TRANGT OM PLASSEN: Lørdagskvelden var den best besøkte kvelden under et vellykket sommerstevne i Lyngdal.FOTO: EGILL J. DANIELSEN Av Vilhelm Viksøy – Arrangementsmessig opplever jeg det som veldig vellykket. Det er 3. gang vi har stevnet og det merkes veldig godt. Alt går på skinner, sier Kjølvik som var minst like fornøyd med programmet. – […]

Av admin. Publisert 2. august 2006.

 sommerstevnet 2006 
TRANGT OM PLASSEN: Lørdagskvelden var den best besøkte kvelden under et vellykket sommerstevne i Lyngdal.
FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Av Vilhelm Viksøy

– Arrangementsmessig opplever jeg det som veldig vellykket. Det er 3. gang vi har stevnet og det merkes veldig godt. Alt går på skinner, sier Kjølvik som var minst like fornøyd med programmet.
– Vi hadde et veldig variert og bra innhold. Vi prøver å nå mange ulike grupper og det tror jeg vi klarer. Særlig ungdoms- og barneopplegget har vi fått mye god tilbakemelding på. 

Kunne vært litt flere
Det eneste som kunne vært litt bedre er antall deltakere. Totalt 7000 mennesker innom møtene er 1700 færre enn sist.

– For to år siden opplevde Bibelcampen en veldig topp under sommerstevnet. Dette året har de hatt svært høyt belegg gjennom hele sesongen. Det kan ha gått litt utover oppslutningen om Sommerstevnet.
– Og så må vi nok erkjenne at vi lever i et personfokusert samfunn og vi toppet nok laget i større grad for to år siden. De talerne vi hadde i sommer var veldig gode, men er ikke så kjent som for eksempel Marit og Irene og Johnn Hardang som var med sist, sier Kjølvik

Kollekt bak budsjett
Færre deltakere gir også utslag på økonomien. 250 000 kroner i kollekt er 70 000 lavere enn budsjettet.
– Sammenligner vi med kollektene for to år siden, er vi nesten like høyt. Så de som var der gav jevnt over godt. Men vi er dessverre noe bak budsjettet, erkjenner Kjølvik som allerede gleder seg til neste sommerstevne om to år. For da står den nye hallen i Lyngdal ferdig.

– Det blir kjempespennende å planlegge for den nye hallen. Det blir deilig å ha alt på samme området og få samlet alt på ett sted. Det gleder jeg meg til, sier Aud Karin Kjølvik.

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018