Sambåndet

Fredag 18. august 2017
RSS

Vellykket sommerstevne

 TRANGT OM PLASSEN: Lørdagskvelden var den best besøkte kvelden under et vellykket sommerstevne i Lyngdal.FOTO: EGILL J. DANIELSEN Av Vilhelm Viksøy – Arrangementsmessig opplever jeg det som veldig vellykket. Det er 3. gang vi har stevnet og det merkes veldig godt. Alt går på skinner, sier Kjølvik som var minst like fornøyd med programmet. – […]

Av admin. Publisert 2. august 2006.

 sommerstevnet 2006 
TRANGT OM PLASSEN: Lørdagskvelden var den best besøkte kvelden under et vellykket sommerstevne i Lyngdal.
FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Av Vilhelm Viksøy

– Arrangementsmessig opplever jeg det som veldig vellykket. Det er 3. gang vi har stevnet og det merkes veldig godt. Alt går på skinner, sier Kjølvik som var minst like fornøyd med programmet.
– Vi hadde et veldig variert og bra innhold. Vi prøver å nå mange ulike grupper og det tror jeg vi klarer. Særlig ungdoms- og barneopplegget har vi fått mye god tilbakemelding på. 

Kunne vært litt flere
Det eneste som kunne vært litt bedre er antall deltakere. Totalt 7000 mennesker innom møtene er 1700 færre enn sist.

– For to år siden opplevde Bibelcampen en veldig topp under sommerstevnet. Dette året har de hatt svært høyt belegg gjennom hele sesongen. Det kan ha gått litt utover oppslutningen om Sommerstevnet.
– Og så må vi nok erkjenne at vi lever i et personfokusert samfunn og vi toppet nok laget i større grad for to år siden. De talerne vi hadde i sommer var veldig gode, men er ikke så kjent som for eksempel Marit og Irene og Johnn Hardang som var med sist, sier Kjølvik

Kollekt bak budsjett
Færre deltakere gir også utslag på økonomien. 250 000 kroner i kollekt er 70 000 lavere enn budsjettet.
– Sammenligner vi med kollektene for to år siden, er vi nesten like høyt. Så de som var der gav jevnt over godt. Men vi er dessverre noe bak budsjettet, erkjenner Kjølvik som allerede gleder seg til neste sommerstevne om to år. For da står den nye hallen i Lyngdal ferdig.

– Det blir kjempespennende å planlegge for den nye hallen. Det blir deilig å ha alt på samme området og få samlet alt på ett sted. Det gleder jeg meg til, sier Aud Karin Kjølvik.

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017