Sambåndet

Søndag 22. oktober 2017
RSS

Bra besøk på Bibelcampen

 GOD SESONG: Frank Rott er godt fornøyd med sesongen på Bibelcampen.FOTO:EGILL J. DANIELSEN Av Vilhelm Viksøy – Talerkreftene og programmet er noe av årsaken, det kan vi ikke legge skjul på. Ellers tror jeg vi har funnet et konsept som tiltrekker unge familier for det har vært mange nye barnefamilier å se i sommer, sier Frank […]

Av admin. Publisert 10. august 2006.
 Frank Rott 
GOD SESONG: Frank Rott er godt fornøyd med sesongen på Bibelcampen.
FOTO:EGILL J. DANIELSEN

Av Vilhelm Viksøy

– Talerkreftene og programmet er noe av årsaken, det kan vi ikke legge skjul på. Ellers tror jeg vi har funnet et konsept som tiltrekker unge familier for det har vært mange nye barnefamilier å se i sommer, sier Frank Rott, som har opplevd den beste sesongen i sin tid som driftleder for Lyngdal Bibelcamp.
Neste år har campen 40-årsjubileum, og da står trolig også den nye hallen ferdig.
– Det blir et løft og det ser jeg veldig fram. Samtidig er det blanda følelser blant folk på at teltet nå forsvinner og det må vi ta på alvor, sier Rott.

1 kommentar »

  • 1

    jaa jaaaaaaa

    3. februar, 2011, kl. 20:57

    jaaaaaaaaaaaaaaaa frank rott

    Svar

Skriv en kommentar

ImF går fra å tilby økonomitjenester til andre, til selv å kjøpe økonomitjenester, inkludert økonomileder, fra Knif-regnskap.

Kretsleder i Sunnmøre Indremisjon, Johan Halsne, ønsker å forberede bedehuset på å kunne gjennomføre gravferd.

Opposisjonspartiene kom med knallhard kritikk mot regjeringens kuttforslag til folkehøgskolene.

I ettermiddag blir det demonstrasjon foran Stortinget mot regjeringens forslag i statsbudsjettet om millionkutt i bevilgningene til folkehøgskolene.

– Vi er med og utdanner for samfunnet og gir barn og unge et kompass – på alle plan i livet, sier rektor Jeanette Vesetvik.

Copyright © Sambåndet 2017