Sambåndet

Mandag 29. mai 2017
RSS

Bra besøk på Bibelcampen

 GOD SESONG: Frank Rott er godt fornøyd med sesongen på Bibelcampen.FOTO:EGILL J. DANIELSEN Av Vilhelm Viksøy – Talerkreftene og programmet er noe av årsaken, det kan vi ikke legge skjul på. Ellers tror jeg vi har funnet et konsept som tiltrekker unge familier for det har vært mange nye barnefamilier å se i sommer, sier Frank […]

Av admin. Publisert 10. august 2006.
 Frank Rott 
GOD SESONG: Frank Rott er godt fornøyd med sesongen på Bibelcampen.
FOTO:EGILL J. DANIELSEN

Av Vilhelm Viksøy

– Talerkreftene og programmet er noe av årsaken, det kan vi ikke legge skjul på. Ellers tror jeg vi har funnet et konsept som tiltrekker unge familier for det har vært mange nye barnefamilier å se i sommer, sier Frank Rott, som har opplevd den beste sesongen i sin tid som driftleder for Lyngdal Bibelcamp.
Neste år har campen 40-årsjubileum, og da står trolig også den nye hallen ferdig.
– Det blir et løft og det ser jeg veldig fram. Samtidig er det blanda følelser blant folk på at teltet nå forsvinner og det må vi ta på alvor, sier Rott.

1 kommentar »

  • 1

    jaa jaaaaaaa

    3. februar, 2011, kl. 20:57

    jaaaaaaaaaaaaaaaa frank rott

    Svar

Skriv en kommentar

– Dette er oppsiktsvekkjande og noko vi må forske meir på, seier forskar.

Det er flere reiseskildringer i Bibelen, og noen går faktisk over flere kapitler. Fascinerende lesning som gir oss et visst innblikk i hverdagen til Guds folk.

Etter å ha samarbeidet om felles søndagsmøter i cirka ti år går ImF og NLM på Vestnes et skritt lenger og danner en felles forsamling.

Han overtar lederstolen etter Arild Ove Halås som gir seg sommeren 2018.

Over ein periode på 20 år har har Magda Sæviks stiftelse fordelt over 13 millionar kroner på ulike lag og organisasjonar innom- og utanlands.

Copyright © Sambåndet 2017