Drømmer om vekkelse

 VELKOMMEN: Fellesmøtekomiteen ønsker alle velkommen til fellesmøtene i Hægebostad kirke. F.v.: Jarle Fidjeland, Liv Sunde, Bernt Rune Sandrib, Lyder Kjellingland og Jimmy Birkeland. FOTO: KJELL HAUAN Av Kjell Hauan Det er tid for fellesmøter i Hægebostad. I lengre tid har man forberedt møteaksjonen i Hægebostad kirke med sangevangelistene Marit Stokken og Irene K. Alnes. Formann […]

 komiteen for fellesmøtene 
VELKOMMEN: Fellesmøtekomiteen ønsker alle velkommen til fellesmøtene i Hægebostad kirke. F.v.: Jarle Fidjeland, Liv Sunde, Bernt Rune Sandrib, Lyder Kjellingland og Jimmy Birkeland.
FOTO: KJELL HAUAN

Av Kjell Hauan

Det er tid for fellesmøter i Hægebostad. I lengre tid har man forberedt møteaksjonen i Hægebostad kirke med sangevangelistene Marit Stokken og Irene K. Alnes. Formann i fellesmøtekomiteen, Jarle Fidjeland, forteller at mye er gjort for at det praktiske skal ligge godt til rette når møtene starter 16. august. Nå håper han og resten av komiteen at mange av bygdas ca. 700 innbyggere og folk fra nabobygdene finner veien til kirken i løpet av de to ukene møtene varer.

– Hvorfor arrangerer dere fellesmøter?
– Drømmen om vekkelse er nok en viktig årsak. Men om vi ikke får oppleve det i stor målestokk, håper vi å nå noen nye med evangeliet, svarer Jarle Fidjeland.

Ber for alle.
– Hva gjør dere for å nå nye?
– De senere årene har vi hatt faste bønnesamlinger på bedehuset. For noen år siden ble det startet en forbønnstjeneste. Alle innbyggerne er fordelt på dem som er med i denne tjenesten. Det betyr at alle i bygda blir bedt for.
Jarle Fidjeland forteller at alle vil få møteinvitasjon i postkassen, og komiteen har også engasjert møteverter så alle som kommer til kirken skal føle seg velkommen. Etter møtene blir det servert kaffe og kaker så folk kan stanse igjen å prate sammen.
– Vi ønsker å være forberedt på at nye kan komme, og har derfor spurt noen personer om å være veiledere i tillegg til Marit og Irene. Dette er for de som ønsker noen å samtale eller be sammen med. Også på denne måten håper vi at vi kan være med å hjelpe og støtte hverandre, sier komitéformannen.
Nå ser han fram til å ønske velkommen til fellesmøtene som arrangeres av Unges Misjon (NMS), Normisjon, Norsk Luthersk Misjonssamband, Indremisjonsforbundet og Den norske kirke.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.