Sambåndet

Søndag 20. august 2017
RSS

Byggjer ny aktivitetshall

 NY AKTIVITETSHALL: Den nye hallen vil bli bygget i forlengelse av møtesalenFOTO:VILHELM VIKSØY – Vi har eit fint uteområde som gir rom for mange aktivitetar. No er tida inne til å utvida lokala vi har, seier avtroppande krinssekretær Toralf Steinsland til Indremisjonsvenen. Det er særleg behovet for meir plass til inneaktivitetar som har pressa seg på. […]

Av admin. Publisert 7. september 2006.
møtesalen på Brandøy... 
NY AKTIVITETSHALL: Den nye hallen vil bli bygget i forlengelse av møtesalen
FOTO:VILHELM VIKSØY

– Vi har eit fint uteområde som gir rom for mange aktivitetar. No er tida inne til å utvida lokala vi har, seier avtroppande krinssekretær Toralf Steinsland til Indremisjonsvenen. Det er særleg behovet for meir plass til inneaktivitetar som har pressa seg på. <?xml:namespace prefix = o ns = «urn:schemas-microsoft-com:office:office» /><o:p></o:p>

– Med dei planane som no er vedtekne får vi ein fin fleirbrukshall. Den kan brukast til møterom ved større anledningar, til ulike ballspel, leikeapparat eller til gruppearbeid. Hallen skal vera ein tumleplass i dårleg vær, noko det er ofte på våre kantar.<o:p></o:p>

<o:p> </o:p>

Det var eit samla årsmøte som sa ja til storhallen.

 

SAMBÅNDET

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017