Sambåndet

Lørdag 17. mars 2018
RSS

Byggjer ny aktivitetshall

 NY AKTIVITETSHALL: Den nye hallen vil bli bygget i forlengelse av møtesalenFOTO:VILHELM VIKSØY – Vi har eit fint uteområde som gir rom for mange aktivitetar. No er tida inne til å utvida lokala vi har, seier avtroppande krinssekretær Toralf Steinsland til Indremisjonsvenen. Det er særleg behovet for meir plass til inneaktivitetar som har pressa seg på. […]

Av admin. Publisert 7. september 2006.
møtesalen på Brandøy... 
NY AKTIVITETSHALL: Den nye hallen vil bli bygget i forlengelse av møtesalen
FOTO:VILHELM VIKSØY

– Vi har eit fint uteområde som gir rom for mange aktivitetar. No er tida inne til å utvida lokala vi har, seier avtroppande krinssekretær Toralf Steinsland til Indremisjonsvenen. Det er særleg behovet for meir plass til inneaktivitetar som har pressa seg på. <?xml:namespace prefix = o ns = «urn:schemas-microsoft-com:office:office» /><o:p></o:p>

– Med dei planane som no er vedtekne får vi ein fin fleirbrukshall. Den kan brukast til møterom ved større anledningar, til ulike ballspel, leikeapparat eller til gruppearbeid. Hallen skal vera ein tumleplass i dårleg vær, noko det er ofte på våre kantar.<o:p></o:p>

<o:p> </o:p>

Det var eit samla årsmøte som sa ja til storhallen.

 

SAMBÅNDET

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018