Sambåndet

Fredag 20. juli 2018
RSS

Vestbok og Bok & Media inngår partneravtale

 VELKOMMEN INN: Styreleder Inge Ree fra Vestbok og adm.dir Hans Petter Foss i Bok & Media har akkurat signert den nye partneravtalen. FOTO:VILHELM VIKSØY – Utviklingen i bokhandlerbransjen med større og hardere konkurranse har gjort dette nødvendig. Avtalen gjør at vi nå blir en del av et større nettverk, opplyser styreleder i Vestbok AS Inge […]

Av admin. Publisert 12. september 2006.

avtalen i boks... 
VELKOMMEN INN: Styreleder Inge Ree fra Vestbok og adm.dir Hans Petter Foss i Bok & Media har akkurat signert den nye partneravtalen.
FOTO:VILHELM VIKSØY

– Utviklingen i bokhandlerbransjen med større og hardere konkurranse har gjort dette nødvendig. Avtalen gjør at vi nå blir en del av et større nettverk, opplyser styreleder i Vestbok AS Inge Ree.

Han ser flere fordeler med partneravtalen som nå er inngått.

–   For det første får vi del i et større innkjøpsfelleskap. Videre kan vi dra nytte av felles markedsføring og profilering.

 

Nytt navn

Vestbok AS vedtok på ekstraordinær generalforsamling 7.september å gjennomføre en aksjeutvidelse fra 150 til 177 aksjer. Partneravtalen med Bok & Media innebærer at Bok & Media AS blir medeier i Vestbok AS og får 15 % av aksjene. Vestbok sine butikker i Bergen og Norheimsund endrer navn til Bok & Media – Vestbok og Bok & Media -Norheimsund.

 

Inge Ree opplyser at avtalen er kommet i stand etter initiativ fra Bok & Media AS som har vedtatt å avvikle sin butikk i Strandgaten i Bergen i løpet av høsten 2006.

 

SAMBÅNDET

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

TILBAKEBLIKK – DNA-KONFERANSEN «Ta oss til ethvert sted der det er barn». Slik lyder Awanas bønn til Gud. Og de blir bønnhørt.

KOMMENTAR: Det er grunn til å være skuffet over at Israels ambassade i Norge takket nei til invitasjonen om å være representert under israelsmarkeringen på Lyngdal bibelcamp lørdag.

Israel som moderne stat er 70 år, og lørdag blir det bursdagsfest på Lyngdal Bibelcamp.

TILBAKEBLIKK – Lederkonferansen: Verbene «spurte» og «svarte» brukes langt flere ganger i Bibelen enn ord for å «forkynne».

På sin nye singel spør John-Inge Rolfsnes om hvor stort mangfoldet er i samfunnet.

Copyright © Sambåndet 2018