Sambåndet

Fredag 19. januar 2018
RSS

Vestbok og Bok & Media inngår partneravtale

 VELKOMMEN INN: Styreleder Inge Ree fra Vestbok og adm.dir Hans Petter Foss i Bok & Media har akkurat signert den nye partneravtalen. FOTO:VILHELM VIKSØY – Utviklingen i bokhandlerbransjen med større og hardere konkurranse har gjort dette nødvendig. Avtalen gjør at vi nå blir en del av et større nettverk, opplyser styreleder i Vestbok AS Inge […]

Av admin. Publisert 12. september 2006.

avtalen i boks... 
VELKOMMEN INN: Styreleder Inge Ree fra Vestbok og adm.dir Hans Petter Foss i Bok & Media har akkurat signert den nye partneravtalen.
FOTO:VILHELM VIKSØY

– Utviklingen i bokhandlerbransjen med større og hardere konkurranse har gjort dette nødvendig. Avtalen gjør at vi nå blir en del av et større nettverk, opplyser styreleder i Vestbok AS Inge Ree.

Han ser flere fordeler med partneravtalen som nå er inngått.

–   For det første får vi del i et større innkjøpsfelleskap. Videre kan vi dra nytte av felles markedsføring og profilering.

 

Nytt navn

Vestbok AS vedtok på ekstraordinær generalforsamling 7.september å gjennomføre en aksjeutvidelse fra 150 til 177 aksjer. Partneravtalen med Bok & Media innebærer at Bok & Media AS blir medeier i Vestbok AS og får 15 % av aksjene. Vestbok sine butikker i Bergen og Norheimsund endrer navn til Bok & Media – Vestbok og Bok & Media -Norheimsund.

 

Inge Ree opplyser at avtalen er kommet i stand etter initiativ fra Bok & Media AS som har vedtatt å avvikle sin butikk i Strandgaten i Bergen i løpet av høsten 2006.

 

SAMBÅNDET

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Frivillige vaksne deler timane i denne veka mellom seg i bøn for borna.

2017 ble det nest beste året for sambåndet.no siden målingene startet.

Nils Fredrik Rifsgård er ansatt som ny forsamlingsleder i Frekhaug Indremisjon.

Britt Helen Opstad slutter i Bergen Kristne Bokhandel.

Dagen-redaktør Kari Fure mener man må tørre å snakke om de undertrykkende elementene som finnes i islam.

Copyright © Sambåndet 2018