En misjonsdrøm?

 FEMTI TUSEN: Misjonssekretær Aud Karin Kjølvik mener GF-prosjektet er noe å strekke seg etter for kretser, forsamlinger og lokalforeninger. FOTO: KJELL HAUAN Av Kjell Hauan Misjonssekretær Aud Karin Kjølvik i Indremisjonsforbundet (ImF) inviterer lag, foreninger, forsamlinger og kretser i ImF til å bli med i kåringen av GF-prosjektet 2007. – Vi utfordrer lag, forsamlinger og […]

Aud Karin Kjølvik... 
FEMTI TUSEN: Misjonssekretær Aud Karin Kjølvik mener GF-prosjektet er noe å strekke seg etter for kretser, forsamlinger og lokalforeninger.
FOTO: KJELL HAUAN

Av Kjell Hauan

Misjonssekretær Aud Karin Kjølvik i Indremisjonsforbundet (ImF) inviterer lag, foreninger, forsamlinger og kretser i ImF til å bli med i kåringen av GF-prosjektet 2007.

– Vi utfordrer lag, forsamlinger og kretser til å presentere en drøm om et misjonsprosjekt. Kanskje er det noe en kunne tenke seg å gjøre, men så strander det på økonomien, forklarer Aud Karin Kjølvik.

Hun håper dette tiltaket kan være med å stimulere frivillige medarbeidere til lokalt misjonsengasjement. Målet er å utfordre til prosjekt som går utenom ordinært budsjett. Det kan for eksempel være oppstart av lavterskel-tilbud for tenåringer, et alpha-kurs i nybyggerområde, en evangeliseringsturne for et team.

– Her er det rom for nye tanker og drømmer. Visjonen er at vi skal nå lenger ut med Jesus, sier misjonssekretæren.

Vinn 50.000 kroner
– Under ImFs generalforsamling i Stavanger i juli 2007 vil vi dele ut 50.000 kroner til prosjektet som blir kåret til GF-prosjekt. Kåringen vil bli avgjort ved avstemming blant møtedeltakerne på GF.

– Hva må man gjøre for å bli med i kåringen?
– Først må man sende en søknad med beskrivelse av prosjektet, konkrete planer for gjennomføringen, oversikt over ressurser og budsjettforslag som også inkluderer egenfinansiering og egeninnsats. Søknadsfrist er 1. april 2007, poengterer Aud Karin Kjølvik.

Presenteres på GF
Hun forteller at en gruppe på tre personer vil vurdere søknadene og velge ut fem som går videre til avstemming under GF.

– Innholdet i søknaden er viktigst. Men for å bli med i den avgjørende avstemmingen må søkerne stille med personer som kan presentere prosjektet på kveldsmøtet fredag under GF. Hvis en ønsker det kan en få hjelp til presentasjonen fra ImF, sier misjonssekretæren.

Nå venter hun at mange på at søknadene skal strømme inn, og ser frem til en spennende kåring av GF-prosjektet fredag 27. juli 2007.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.