Teltmøter også neste sommer

 GÅR FREMOVER: Bygningsarbeidere er i gang med grunnarbeidene til den nye flerbrukshallen ved KVS-Lyngdal. I bakgrunnen ser vi den nye ridehallen. FOTO: KJELL HAUAN Det arbeides med fjøs, ridehall og flerbrukshall. 11. september ble det første spadetaket tatt på tomten til den nye ridehallen. Det var faglærer ved hestelinja, Rune Espeland, som fikk æren av […]

  
GÅR FREMOVER: Bygningsarbeidere er i gang med grunnarbeidene til den nye flerbrukshallen ved KVS-Lyngdal. I bakgrunnen ser vi den nye ridehallen. FOTO: KJELL HAUAN

Det arbeides med fjøs, ridehall og flerbrukshall. 11. september ble det første spadetaket tatt på tomten til den nye ridehallen. Det var faglærer ved hestelinja, Rune Espeland, som fikk æren av å starte grunnarbeidene. Går alt etter planen er ridehallen med et areal på vel 1500 kvadratmeter, ferdig til jul.

Da Sambåndet besøkte skolen andre uken i november var grunnarbeidene ferdig, stålkonstruksjonen til ridehallen montert og arbeidere fra Lista Bygg var godt i gang med å kle veggene med plater.
Grunnarbeidene til det nye fjøset var også startet. Her skal det gamle fjøset rives og nytt og større fjøs bygges på samme tomten.

Arbeidet med den 2275 kvadratmeter store flerbrukshallen var også startet. Tomten var planert, byggekranen var på plass og forskalingsarbeidet var så vidt kommet i gang.

Går etter planen
Administrasjonsleder Thorbjørn Nøtland ved KVS-Lyngdal forteller at byggeprosjektene går etter planen.
– Men de som hadde sett for seg møter i hallen i forbindelse med bibelcampsesongen neste sommer, må nok regne med teltmøter, sier administrasjonslederen.
Derimot er han rimelig sikker på at hallen står klar til skolestart neste høst.
– Det er også det som har vært skolens målsetting, forteller Thorbjørn Nøtland.
Han antyder i forsiktige ordelag at markeringen av siste teltmøte på bibelcampen i sommer nok var vel optimistisk.
– Vi regner ikke med at hallen blir tatt i bruk i løpet av bibelcampsesongen. Men om så likevel skulle skje, får det heller bli en positiv overraskelse.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.