Sambåndet

Søndag 20. august 2017
RSS

ImF-Ung utvider

 NY TENÅRINGSKONSULENT: Thore Søvik (t.v) ønskes velkommen på laget av landsungdomssekretær Kenneth Foss (t.h) FOTO: VILHELM VIKSØY Av Vilhelm Viksøy – Vi har de siste årene hatt Per Åge Berge tilsatt som tenåringskonsulent i inntil 70 prosent stilling. Da han sluttet 1. august valgte vi å tenke litt strategisk og spørre hva vi nå trenger, […]

Av admin. Publisert 20. desember 2006.
  
NY TENÅRINGSKONSULENT: Thore Søvik (t.v) ønskes velkommen på laget av landsungdomssekretær Kenneth Foss (t.h) FOTO: VILHELM VIKSØY

Av Vilhelm Viksøy

– Vi har de siste årene hatt Per Åge Berge tilsatt som tenåringskonsulent i inntil 70 prosent stilling. Da han sluttet 1. august valgte vi å tenke litt strategisk og spørre hva vi nå trenger, framfor å finne en ny person med det samme, sier landsungdomssekretær Kenneth Foss.

Tre deltidsstillinger
Nå blir stillingen delt opp i flere mindre stillinger, først og fremst for å styrke den utadrettede tjenesten.
– Jeg tror vi vil bli mer attraktive for kretsene på denne måten siden vi kan ha flere personer engasjert og dermed også skape et bredere tilbud, sier Foss.
– I tillegg erfarer vi at det er enklere for enkelte å gå inn i mindre deltidsstillinger ved siden av for eksempel studier og annet arbeid.
Prosessen er ikke endelig avsluttet, men foreløpig er tre deltidsstillinger besatt. Det er Kjersti Hauge Foss som har begynt i en 20 prosent prosjektstilling fram til sommeren, der målet er å bedre barnearbeidet på
Lyngdal Bibelcamp. I tillegg er Nils-Ove Støbakk engasjert i 20 prosent som nettkonsulent for å utvikle og drifte egne nettsider for ImF-Ung.

Stort potensiale
Den siste som kom på plass i denne omgang, er Thore Søvik fra Lyngdal. Han er ansatt i 25 prosent stilling med tittelen tenåringskonsulent. Han skal da ha noe reisevirksomhet i helgene og vil i tillegg jobbe med å utvikle ungdomsarbeidet ved Lyngdal Bibelcamp.
– Jeg gleder meg. Dette blir veldig spennende og utfordrende og jeg har store forventinger til hva Gud ønsker å få til, sier Søvik som til daglig studerer menighet, organisasjon og ledelse ved Høyskolen i Staffeldsgate i Oslo. I fjor sommer var han sammen med resten av sanggruppen SUM, tilsatt som sommerhjelp og ungdomsarbeider på bibelcampen. Da kom også lysten til å gjøre en innsats for å heve standarden enda noen hakk.
– Etter mitt skjønn er Lyngdal Bibelcamp den best drevne campen i hele landet. Den er allerede meget bra, men har også et veldig stort potensiale til å bli mye bedre. Jeg har gjort meg noen tanker om hva som kan utvikles enda mer sånn at folk får oppleve det beste i livet, som Jesus, sol, sommer og Sørlandet, sier Søvik med et glis.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017