Sambåndet

Søndag 20. august 2017
RSS

Vil prate om ensomhet og påskebudskapet

 STOR PÅGANG: Skjærtorsdag fikk Kirkens SOS 700 anrop, opplyser generalsekretær Nora Blaasvær. FOTO:KPK) Av Torbjørn Greipsland, KPK Det sier generalsekretær Nora Blaasvær i Kirkens SOS til KPK. Trykket i påsken har vært noe høyere enn i en vanlig uke, men ikke påtagelig mer da også ellers i året er det variasjoner i trafikken. Det er […]

Av admin. Publisert 10. april 2007.
  
STOR PÅGANG: Skjærtorsdag fikk Kirkens SOS 700 anrop, opplyser generalsekretær Nora Blaasvær. FOTO:KPK)

Av Torbjørn Greipsland, KPK

Det sier generalsekretær Nora Blaasvær i Kirkens SOS til KPK.

Trykket i påsken har vært noe høyere enn i en vanlig uke, men ikke påtagelig mer da også ellers i året er det variasjoner i trafikken. Det er i julehøytiden at Kirkens SOS opplever det store kjøret.

– Hva vil de som ringer, snakke om?
– Mange er ensomme og trenger noen å snakke med om det. Men også mange er opptatt av påskens budskap. Når det blir aktualisert i radio og TV, har mange behov for å snakke med noen om tro og det som hendte påsken, sier Nora Blaasvær.

Bemanningen på telefonene har vært god, og i hele påsken har mellom åtte og seksten linjer vært tilgjengelige til Kirkens SOS. KPK.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017