Sambåndet

Lørdag 17. mars 2018
RSS

Vil prate om ensomhet og påskebudskapet

 STOR PÅGANG: Skjærtorsdag fikk Kirkens SOS 700 anrop, opplyser generalsekretær Nora Blaasvær. FOTO:KPK) Av Torbjørn Greipsland, KPK Det sier generalsekretær Nora Blaasvær i Kirkens SOS til KPK. Trykket i påsken har vært noe høyere enn i en vanlig uke, men ikke påtagelig mer da også ellers i året er det variasjoner i trafikken. Det er […]

Av admin. Publisert 10. april 2007.
  
STOR PÅGANG: Skjærtorsdag fikk Kirkens SOS 700 anrop, opplyser generalsekretær Nora Blaasvær. FOTO:KPK)

Av Torbjørn Greipsland, KPK

Det sier generalsekretær Nora Blaasvær i Kirkens SOS til KPK.

Trykket i påsken har vært noe høyere enn i en vanlig uke, men ikke påtagelig mer da også ellers i året er det variasjoner i trafikken. Det er i julehøytiden at Kirkens SOS opplever det store kjøret.

– Hva vil de som ringer, snakke om?
– Mange er ensomme og trenger noen å snakke med om det. Men også mange er opptatt av påskens budskap. Når det blir aktualisert i radio og TV, har mange behov for å snakke med noen om tro og det som hendte påsken, sier Nora Blaasvær.

Bemanningen på telefonene har vært god, og i hele påsken har mellom åtte og seksten linjer vært tilgjengelige til Kirkens SOS. KPK.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018