Sambåndet

Fredag 19. januar 2018
RSS

Anne Graham Lotz samlet 7000 i Oslo

 ENKELT BUDSKAP: Anne Graham Lotz holder seg unna kirkepolitikk og fokuserer kun på Jesus.(FOTO: KPK) – Vi er strålende fornøyd, sier presseansvarlig Anne Gustavsen til Magazinet.Arrangørene var spente på hvor mange som ville komme, i og med at det ikke var forhåndspåmelding. Kvinner fra hele Norge deltok på arrangementet, og det kom også deltakere fra […]

Av admin. Publisert 16. mai 2007.
  
ENKELT BUDSKAP: Anne Graham Lotz holder seg unna kirkepolitikk og fokuserer kun på Jesus.
(FOTO: KPK)

– Vi er strålende fornøyd, sier presseansvarlig Anne Gustavsen til Magazinet.
Arrangørene var spente på hvor mange som ville komme, i og med at det ikke var forhåndspåmelding. Kvinner fra hele Norge deltok på arrangementet, og det kom også deltakere fra de andre nordiske landene. Gustavsen forteller at hun har fått mange kommentarer fra folk som forteller at de setter pris på den enkle forkynnelsen med fokus på Jesus.

Graham Lotz, som er dotter til den verdskjende evangelisten Billy Graham, har vore forkynnar i 28 år. Dei siste sju åra har ho turnert med konseptet ”Just give me Jesus”. Anne Graham Lotz seier at mange tusen kvinner har hatt eit fornyande møte med Jesus på desse storsamlingane.KPK

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Frivillige vaksne deler timane i denne veka mellom seg i bøn for borna.

2017 ble det nest beste året for sambåndet.no siden målingene startet.

Nils Fredrik Rifsgård er ansatt som ny forsamlingsleder i Frekhaug Indremisjon.

Britt Helen Opstad slutter i Bergen Kristne Bokhandel.

Dagen-redaktør Kari Fure mener man må tørre å snakke om de undertrykkende elementene som finnes i islam.

Copyright © Sambåndet 2018