Sambåndet

Fredag 20. juli 2018
RSS

Anne Graham Lotz samlet 7000 i Oslo

 ENKELT BUDSKAP: Anne Graham Lotz holder seg unna kirkepolitikk og fokuserer kun på Jesus.(FOTO: KPK) – Vi er strålende fornøyd, sier presseansvarlig Anne Gustavsen til Magazinet.Arrangørene var spente på hvor mange som ville komme, i og med at det ikke var forhåndspåmelding. Kvinner fra hele Norge deltok på arrangementet, og det kom også deltakere fra […]

Av admin. Publisert 16. mai 2007.
  
ENKELT BUDSKAP: Anne Graham Lotz holder seg unna kirkepolitikk og fokuserer kun på Jesus.
(FOTO: KPK)

– Vi er strålende fornøyd, sier presseansvarlig Anne Gustavsen til Magazinet.
Arrangørene var spente på hvor mange som ville komme, i og med at det ikke var forhåndspåmelding. Kvinner fra hele Norge deltok på arrangementet, og det kom også deltakere fra de andre nordiske landene. Gustavsen forteller at hun har fått mange kommentarer fra folk som forteller at de setter pris på den enkle forkynnelsen med fokus på Jesus.

Graham Lotz, som er dotter til den verdskjende evangelisten Billy Graham, har vore forkynnar i 28 år. Dei siste sju åra har ho turnert med konseptet ”Just give me Jesus”. Anne Graham Lotz seier at mange tusen kvinner har hatt eit fornyande møte med Jesus på desse storsamlingane.KPK

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

TILBAKEBLIKK – DNA-KONFERANSEN «Ta oss til ethvert sted der det er barn». Slik lyder Awanas bønn til Gud. Og de blir bønnhørt.

KOMMENTAR: Det er grunn til å være skuffet over at Israels ambassade i Norge takket nei til invitasjonen om å være representert under israelsmarkeringen på Lyngdal bibelcamp lørdag.

Israel som moderne stat er 70 år, og lørdag blir det bursdagsfest på Lyngdal Bibelcamp.

TILBAKEBLIKK – Lederkonferansen: Verbene «spurte» og «svarte» brukes langt flere ganger i Bibelen enn ord for å «forkynne».

På sin nye singel spør John-Inge Rolfsnes om hvor stort mangfoldet er i samfunnet.

Copyright © Sambåndet 2018