Sambåndet

Søndag 25. juni 2017
RSS

Anne Graham Lotz samlet 7000 i Oslo

 ENKELT BUDSKAP: Anne Graham Lotz holder seg unna kirkepolitikk og fokuserer kun på Jesus.(FOTO: KPK) – Vi er strålende fornøyd, sier presseansvarlig Anne Gustavsen til Magazinet.Arrangørene var spente på hvor mange som ville komme, i og med at det ikke var forhåndspåmelding. Kvinner fra hele Norge deltok på arrangementet, og det kom også deltakere fra […]

Av admin. Publisert 16. mai 2007.
  
ENKELT BUDSKAP: Anne Graham Lotz holder seg unna kirkepolitikk og fokuserer kun på Jesus.
(FOTO: KPK)

– Vi er strålende fornøyd, sier presseansvarlig Anne Gustavsen til Magazinet.
Arrangørene var spente på hvor mange som ville komme, i og med at det ikke var forhåndspåmelding. Kvinner fra hele Norge deltok på arrangementet, og det kom også deltakere fra de andre nordiske landene. Gustavsen forteller at hun har fått mange kommentarer fra folk som forteller at de setter pris på den enkle forkynnelsen med fokus på Jesus.

Graham Lotz, som er dotter til den verdskjende evangelisten Billy Graham, har vore forkynnar i 28 år. Dei siste sju åra har ho turnert med konseptet ”Just give me Jesus”. Anne Graham Lotz seier at mange tusen kvinner har hatt eit fornyande møte med Jesus på desse storsamlingane.KPK

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

På Kvinesdal bedehus planlegger ImF- og NLM-foreningene å danne forsamling.

Rallycrossfører Simon Wågø Syversen (24) har plassert henvisning til «Den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen i fronten på bilen.

Med fare for å bli oppfattet som moralist og mørkemann tar jeg pennen fatt.

I sine 40 år som kristenlivsjournalist har Jan Arild Holbek vore oppteken av å ikkje meine noko offentleg. Det har han ikkje tenkt å slutte med no sjølv om han er blitt pensjonist.

Indremisjonskoret er svekket og må ta samling i bunn for å kunne gå videre.

Copyright © Sambåndet 2017