Sambåndet

Fredag 19. januar 2018
RSS

Fornyende møteserie avsluttet

 FIRE UKER: Marit Stokken og Irene K. Alnes berømmer dugnadsinnsatsen som har vært gjort rundt den fire uker lange møteaksjonen på Fjell-ly.(FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV)   Av Egill J. Danielsen – Vi er veldig takknemlig, det har vært utrolig flott å møte folket på Sotra, sier Marit Stokken. Sammen med Irene K. Alnes har hun forkynt Guds ord mange […]

Av admin. Publisert 16. mai 2007.
  
FIRE UKER: Marit Stokken og Irene K. Alnes berømmer dugnadsinnsatsen som har vært gjort rundt den fire uker lange møteaksjonen på Fjell-ly.
(FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV)

 

Av Egill J. Danielsen

– Vi er veldig takknemlig, det har vært utrolig flott å møte folket på Sotra, sier Marit Stokken. Sammen med Irene K. Alnes har hun forkynt Guds ord mange av ukens kvelder i fire sammenhengende uker i Fjell-ly hallen. Opprinnelig var aksjonen ment å vare i to uker, men ble utvidet to ganger blant annet på grunn av stort oppmøte.

– Det var faktisk flere folk på møtene den fjerde uken enn den tredje. På det siste møtet kom hele 340 mennesker. Men nå avslutter vi. Det passet dårlig å fortsette denne uken på grunn av 17. mai, forteller Marit Stokken, som tror det fortsatt er stort behov for slike møteaksjoner.

– Noen tror det er ut med denne typen møter i serie. Det tror ikke jeg. Kanksje er behovet større enn noen sinne. Tilbakemeldingene vi får bekrefter at det er mange som ønsker å lytte til forkynnelse kveld etter kveld i en lengre periode, sier Marit.

Hun legger til at de fleste som var innom kom på en del av møtene, mens enkelte deltok absolutt alle kveldene.

– Hungeren etter Guds ord er stor, og mange lengter etter fornyelse, sier Marit.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Frivillige vaksne deler timane i denne veka mellom seg i bøn for borna.

2017 ble det nest beste året for sambåndet.no siden målingene startet.

Nils Fredrik Rifsgård er ansatt som ny forsamlingsleder i Frekhaug Indremisjon.

Britt Helen Opstad slutter i Bergen Kristne Bokhandel.

Dagen-redaktør Kari Fure mener man må tørre å snakke om de undertrykkende elementene som finnes i islam.

Copyright © Sambåndet 2018