Sambåndet

Mandag 23. juli 2018
RSS

Fornyende møteserie avsluttet

 FIRE UKER: Marit Stokken og Irene K. Alnes berømmer dugnadsinnsatsen som har vært gjort rundt den fire uker lange møteaksjonen på Fjell-ly.(FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV)   Av Egill J. Danielsen – Vi er veldig takknemlig, det har vært utrolig flott å møte folket på Sotra, sier Marit Stokken. Sammen med Irene K. Alnes har hun forkynt Guds ord mange […]

Av admin. Publisert 16. mai 2007.
  
FIRE UKER: Marit Stokken og Irene K. Alnes berømmer dugnadsinnsatsen som har vært gjort rundt den fire uker lange møteaksjonen på Fjell-ly.
(FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV)

 

Av Egill J. Danielsen

– Vi er veldig takknemlig, det har vært utrolig flott å møte folket på Sotra, sier Marit Stokken. Sammen med Irene K. Alnes har hun forkynt Guds ord mange av ukens kvelder i fire sammenhengende uker i Fjell-ly hallen. Opprinnelig var aksjonen ment å vare i to uker, men ble utvidet to ganger blant annet på grunn av stort oppmøte.

– Det var faktisk flere folk på møtene den fjerde uken enn den tredje. På det siste møtet kom hele 340 mennesker. Men nå avslutter vi. Det passet dårlig å fortsette denne uken på grunn av 17. mai, forteller Marit Stokken, som tror det fortsatt er stort behov for slike møteaksjoner.

– Noen tror det er ut med denne typen møter i serie. Det tror ikke jeg. Kanksje er behovet større enn noen sinne. Tilbakemeldingene vi får bekrefter at det er mange som ønsker å lytte til forkynnelse kveld etter kveld i en lengre periode, sier Marit.

Hun legger til at de fleste som var innom kom på en del av møtene, mens enkelte deltok absolutt alle kveldene.

– Hungeren etter Guds ord er stor, og mange lengter etter fornyelse, sier Marit.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Ambassadøren kom ikke, men Lyngdal Bibelcamp markerte likevel Israels 70-årsdag.

Det er ingen selvfølge at det er alkoholfritt i kristne sammenhenger, påpeker IOGT.

TILBAKEBLIKK – DNA-KONFERANSEN «Ta oss til ethvert sted der det er barn». Slik lyder Awanas bønn til Gud. Og de blir bønnhørt.

KOMMENTAR: Det er grunn til å være skuffet over at Israels ambassade i Norge takket nei til invitasjonen om å være representert under israelsmarkeringen på Lyngdal bibelcamp lørdag.

Israel som moderne stat er 70 år, og lørdag blir det bursdagsfest på Lyngdal Bibelcamp.

Copyright © Sambåndet 2018