Sambåndet

Torsdag 18. januar 2018
RSS

Angriper morgenandakten

 Han forventer at kringkastingssjef Hans-Tore Bjerkaas sørger for at andakter blir historie i NRK-sendingene. I motsatt fall bør muslimer få slippe til en gang i uken, mener han. Kringkastingssjef  Bjerkaas avviser at NRK ukritisk lar kristne komme til orde, men sier til vg.no at dette spørsmålet står på NRK-agendaen.Generalsekretær Geir Magnus Nyborg i Familie & […]

Av admin. Publisert 22. mai 2007.

 
Han forventer at kringkastingssjef Hans-Tore Bjerkaas sørger for at andakter blir historie i NRK-sendingene. I motsatt fall bør muslimer få slippe til en gang i uken, mener han. Kringkastingssjef  Bjerkaas avviser at NRK ukritisk lar kristne komme til orde, men sier til vg.no at dette spørsmålet står på NRK-agendaen.
Generalsekretær Geir Magnus Nyborg i Familie & Medier – Kristent Medieforum påpeker i en kommentarartikkel at flere hundre tusen nordmenn lytter til morgenandakten på NRK. Nyborg påpeker at  NRK har andre programmer der livssynsmangfoldet avspeiles.
– Vi må ikke la frykten for at noen kan føle seg diskriminert føre til at vi diskriminerer alle. NRK må kunne kombinere mangfoldet med en usvikelig kjærlighet til vårt kristne kulturgrunnlag. Også i 2007, mener Nyborg. KPK

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Frivillige vaksne deler timane i denne veka mellom seg i bøn for borna.

2017 ble det nest beste året for sambåndet.no siden målingene startet.

Nils Fredrik Rifsgård er ansatt som ny forsamlingsleder i Frekhaug Indremisjon.

Britt Helen Opstad slutter i Bergen Kristne Bokhandel.

Dagen-redaktør Kari Fure mener man må tørre å snakke om de undertrykkende elementene som finnes i islam.

Copyright © Sambåndet 2018