Sambåndet

Mandag 23. juli 2018
RSS

Angriper morgenandakten

 Han forventer at kringkastingssjef Hans-Tore Bjerkaas sørger for at andakter blir historie i NRK-sendingene. I motsatt fall bør muslimer få slippe til en gang i uken, mener han. Kringkastingssjef  Bjerkaas avviser at NRK ukritisk lar kristne komme til orde, men sier til vg.no at dette spørsmålet står på NRK-agendaen.Generalsekretær Geir Magnus Nyborg i Familie & […]

Av admin. Publisert 22. mai 2007.

 
Han forventer at kringkastingssjef Hans-Tore Bjerkaas sørger for at andakter blir historie i NRK-sendingene. I motsatt fall bør muslimer få slippe til en gang i uken, mener han. Kringkastingssjef  Bjerkaas avviser at NRK ukritisk lar kristne komme til orde, men sier til vg.no at dette spørsmålet står på NRK-agendaen.
Generalsekretær Geir Magnus Nyborg i Familie & Medier – Kristent Medieforum påpeker i en kommentarartikkel at flere hundre tusen nordmenn lytter til morgenandakten på NRK. Nyborg påpeker at  NRK har andre programmer der livssynsmangfoldet avspeiles.
– Vi må ikke la frykten for at noen kan føle seg diskriminert føre til at vi diskriminerer alle. NRK må kunne kombinere mangfoldet med en usvikelig kjærlighet til vårt kristne kulturgrunnlag. Også i 2007, mener Nyborg. KPK

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Ambassadøren kom ikke, men Lyngdal Bibelcamp markerte likevel Israels 70-årsdag.

Det er ingen selvfølge at det er alkoholfritt i kristne sammenhenger, påpeker IOGT.

TILBAKEBLIKK – DNA-KONFERANSEN «Ta oss til ethvert sted der det er barn». Slik lyder Awanas bønn til Gud. Og de blir bønnhørt.

KOMMENTAR: Det er grunn til å være skuffet over at Israels ambassade i Norge takket nei til invitasjonen om å være representert under israelsmarkeringen på Lyngdal bibelcamp lørdag.

Israel som moderne stat er 70 år, og lørdag blir det bursdagsfest på Lyngdal Bibelcamp.

Copyright © Sambåndet 2018